Pensiunea Casa cu Pauni Mioveni

Contact

Adresa: ​Comuna Mărăcineni, Nr. 582​
Telefon: 0248 210 599 / 0743 182 424
E-mail: E-mail
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pensiunea Casa cu Păuni este o unitate de cazare situată în incinta complexului agroturistic cu același nume, în apropierea clădirii care adăpostește sala de restaurant și bucătăria proprie a complexului, în mijlocul unui parc natural cu livadă de pomi fructiferi, grădină de legume, spații verzi cu plante ornamentale și lacuri cu pește, loc de joacă pentru copii și foișor cu grătar pentru adulți.

Pensiunea Casa cu Păuni vă oferă cazare în foarte bune condiții de confort, la prețuri mici, de la 60 lei / cameră / noapte, fiind amplasată la o distanță de doar 5 km de Pitești, 12 km de Mioveni, 50 km de Câmpulung Muscel, 140 km de Brașov și 120 km de București, chiar lângă drumul național care asigură transportul rutier între Pitești și Mioveni și Câmpulung Muscel, restaurantul cu parcare, terasa și foișorul cu „grătar de mici” ale pensiunii fiind chiar „la stradă”.

Pensiunea Casa cu Păuni asigură oaspeților săi 35 locuri de cazare în 5 camere duble, 5 camere de 4 persoane, 1 apartament și o cameră single, dotate cu toate utilitățile – mobilier modern, baie proprie cu duș sau cadă, încălzire centrală, minifrigider, TV prin cablu, internet Wi-Fi. Fiecare cameră de cazare este decorată personalizat.

Pensiunea Casa cu Păuni oferă condiții excelente de agrement și relaxare, pentru adulți și copii – două lacuri cu pește, pentru pescuit, pe care plutesc cu eleganță lebede și rațe sălbatice, o mini grădină zoologică cu păsări (fazani, păuni și păsări de casă), iepurași care alergă liberi prin parcul complexului agroturistic, o seră pentru legume și o livadă cu pomi fructiferi: meri, peri, gutui, pruni, cireși, vișini, zarzări, din fructele cărora oaspeții pensiunii se pot delecta.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Pensiunea Casa cu Pauni Mioveni

Pensiunea Modern Mioveni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Pensiunea Modern are o terasa de 25 de locuri, o sala de […]

Hotel Valentino Mioveni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Hotelul Valentino este situat pe Bulevardul Dacia nr.47, in apropierea Uzinei Dacia […]