Mini Hotel La Canapele Rock Vama Veche

Contact

Adresa: Strada Ion Creangă,Vama Veche 907163
Telefon: 0724 238 063, 0722 565 462
E-mail: E-mail
Facebook: Facebook
Site Web: site

Somptuoasa ”La canapele rock” te cheama sa gusti putin din placerile traite la malul marii si sa te bucuri alaturi de ea de spiritul consacrat al Vamii.

Situat pe drumul central ce duce spre mare, nu ai cum sa nu auzi chemarea acestui colt de Vama in care sa poposesti, incalzit de soare si incarcat de briza marii, pentru a degusta macar o bere sau o cafea. La parter si la etajul 1 este aranjat restaurantul cu o capacitate de 200 de locuri, care ofera un meniu mixt si stufos ce tine cont de gusturile si dorintele tuturor.

Si nu doar atat… La Canapele rock ofera o lista intreaga de servicii, de la bar, pizzerie, cafenea pana la resturant, fast­food si chiar un minihotel la etajul 2 al unitatii compus din opt camere dotate cu pat matrimonial, baie proprie cu apa calda, aer conditionat, tv, free wireless internet si balcon de unde puteti simti briza marii si admira rasaritul si panorama Marii Negre.

Rezervari pentru cazare se pot face la tel 0724 238 063, 0722 565 462 sau e­mail office@lacanapele.ro. La Canapele rock nu presupune lux si nici fite, dar iti aduce o bucatica de mare si de soare la un pahar de bere rece si o farfurie de mancare buna, intr­-o ambianta cu muzica live, stand­-up comedy, karaoke, transformand­-o astfel in atractia Vamii.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Mini Hotel La Canapele Rock Vama Veche

Hotel Laguna Vama Veche

Hotel Laguna din Vama Veche, judetul Constanta, este singurul hotel din statiune cu o arhitectura originala de inspiratie gaudiana, fiind […]

Hotel Jakuzzi Vama Veche

Hotelul Jakuzzi este situat in inima localitatii Vama Veche la numai 150 m de plaja intr-o oaza de liniste si […]

Elga`s Punk Rock Hostel Vama Veche

Elga `s Punk Rock Hostel din Vama Veche este o locatie situata doar la 300 de metri de plaja Marii […]