Hotel Zytto Slatina

Contact

Adresa: Str. Piata Ecaterina Teodoroiu, Slatina - Judetul Olt
Telefon: 0724.277.409 / 0249 / 424 – 240
E-mail: E-mail
Facebook: Facebook
Site Web: site

Hotel Zytto este un hotel de 3 stele din Slatina, judetul Olt, ce ofera servicii de cazare in standarde inalte ce depasesc cele 3 stele atribuite ajungand la patru stele.
Hotelul, nou construit, poarta amprenta lui Razvan Rat, toate detaliile fiind ridicate la cele mai inalte exigente ale stilului si rafinamentului.

Hotel Zytto isi asteapta clientii in cele 23 de camere de cazare totalizand un numar de 46 locuri posibile de cazare.
Dotarile serviciului hotelier oferit de Hotel Zytto includ aer conditionat, LCD si cablu TV, telefonie fixa si internet in camere, alaturi de toate dotarile necesare unei sederi placute si incantatoare.

Restaurantul hotelului, pe langa rolul de a deservi clientela Hotelului Zytto, serveste si la organizarea celor mai reusite evenimente festive.
De asemenea, va punem la dispozitie o sala de conferinte moderna, ideala pentru organizarea conferintelor si intalnirilor business sau oricarui alt tip de intalniri.
Pentru timpul dumneavoastra liber, Hotel Zytto are pus la dispozitie o sala de club si bowling unde se pot petrece momente placute si distractive, o piscina moderna, spatii de practicare sport precum fotbal, tenis in aer liber dar si tenis in sala acoperita, sala de fitness si forta, sauna si bazin de recuperare. Totul creeat pentru a oferii serviciile complete de gazduire turistica si nu numai.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Hotel Zytto Slatina

Complexul Hotelier Parc Slatina

Complexul Hotelier PARC se afla in centrul orasului Slatina, judetul Olt, la aproximativ 40 km de Aeroportul Craiova. Hotel Parc […]

Casa Varipatti Slatina

Casa Varipatti va ofera cazare în Slatina, la câțiva pași de râul Olt și centrul vechi. Unitatea va pune la […]