Hotel Unique Bucuresti Sector 1

Contact

Adresa: Str. Căderea Bastiliei 35, București
Telefon: 021 311 8196
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hotel Unique Bucharest este situat central, in Piata Romana, la doar cateva minute de toate obiectivele turistice si de afaceri din Bucuresti. Hotelul Unique este nou, punand la dispozitia clientilor dotari de 4 stele. Turistii care aleg sa se cazeze in capitala Romaniei vor beneficia de dotari si servicii de calitate la nivel international.

Pozitia sa centrala, dar si serviciile garantate de managementul bazat pe experienta in domeniu, ce se preocupa indeaproape de fiecare client, sunt ideale atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care vin sa viziteze Bucharest City. Indrazniti si sunati pentru a rezerva cazare la cel mai bun pret in centrul Bucurestiului.
Turistii se vor simti bine in ambienta creata prin gustari si bauturi fine puse la dispozitia lor si un loc linistit pentru a se odihni in confortul din camerele de hotel.

Camerele hotelului sunt foarte spatioase si veti beneficiaza din plin de lumina naturala si vederea panoramica in cadrul unui boutique hotel ce situeaza clientul pe primul plan.
Hotel Unique Bucharest pune la dispozitia clientilor o sala de conferinte modern echipata, pentru organizarea de conferinte, sedinte, seminarii dar si petreceri private.
Avand o capacitate de 50 persoane in aranjament “TEATRU” si 26 persoane in aranjament “U SHAPE”, dotata cu mobilier ultramodern Sala de Conferinte raspunde celor mai inalte cerinte in domeniul intalnirilor de afaceri.

Hotel Unique dispune de 15 camere, dintre care:
14 camere duble cu pat matrimonial;
1 apartament cu vedere panoramica.

Toate camerele sunt dotate cu mobilier ultramodern, sistem de climatizare reglabil, birou de lucru, minibar, internet gratuit de mare viteza, televizor conectat la cablu, telefon international, uscator de par, baie cu dus sau cada. Accesul in camerele hotelului se realizeaza pana la etajul 4 cu liftul silentios functionabil in permanenta.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hotel Unique Bucuresti Sector 1 nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hotel Unique Bucuresti Sector 1

Hotel Casa Victor Bucuresti Sector 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Hotel Casa Victor este amplasat in Bucuresti Sector 1 si dispune de […]

Hotel Michelangelo Bucuresti Sector 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Acest hotel tip boutique se află în centrul Bucureştiului la 5 minute […]

Hotel City Garden Bucuresti Sector 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Localizat in zona centrala a Bucurestiului, Hotel City Garden, este o unitate […]