Hotel Traian Eforie Nord

Contact

Adresa: Str. Traian, Nr. 1, Eforie Nord, Constanta
Telefon: 0241 741 808, 0727 019 974
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hotel Traian din Eforie Nord, judetul Constanta, este situat la 50 m de statia CFR si Lacul Techirghiol si la cca 500 m de plaja, avand deschidere panoramica atat spre statiune, cat si spre Lacul Techirghiol.

Complexul Traian pune la dispozitia turistilor: hotel, restaurant, baza de tratament, lift modern, magazin alimentar/nealimentar, sala de conferinte, club, centrala termica.
Hotel Traian este compus din 219 camere standard si 10 apartamente dispuse pe 9 etaje + parter, cu o suprafata de 1550 mp.

Toate camerele din hotel sunt dotate cu balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar modernizat propriu, televizor, minibar, aer conditionat.
In felul acesta, turistii se pot bucura de confortul oferit de propriul lor camin, beneficiind de servicii oferite de un personal specializat.

Restaurant Traian este situat in incinta unitatii si are o suprafata de 980 mp si o capacitate de 300 de locuri, bar de zi, sala de receptii, conferinte si intalniri de afaceri si club, iar dumneavoastra puteti petrece clipe pline de relaxare intr-un ambient de calitate.
Baza de tratament Traian are o suprafata de 1540 mp si ofera tratament balneofizical si recuperare pentru 600 pacienti/zi, acestia putand opta pentru bazin apa incalzita si sarata, cabinete tratamente, sala C.F.M, aparatura B.T.L, aparatura medicala specifica.

Clientii beneficiaza la baza noastra de tratament de medici specialisti, asistenti B.F.T, care garanteaza cele mai bune servicii si rezultate.
Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor post-traumatice, neurologice, periferice si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii.

Tratamentul beneficiaza de aportul namolului sapropelic, bioclimatului marin si apei sarate a Lacului Techirghiol.
Complex Traian ** va ofera cea mai buna varianta de petrecere a concediului, imbinand linistea si relaxarea cu metode diverse de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Hotel Traian Eforie Nord

Hotel Fortuna Eforie Nord

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Hotel Fortuna*** are o pozitie privilegiata in centrul statiunii Eforie Nord, situat […]

Hotel Europa Eforie Nord

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Staţiunea Eforie Nord este recunoscută pentru proprietăţile terapeutice ale nămolului sapropelic din […]

Hotel Cristal Eforie Nord

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Situat in statiunea Eforie Nord, la 14 km de orasul port Constanta […]