Hotel Sofia din Bran

Contact

Adresa: comuna Bran , sat Sohodol, str. Bradul Inalt, nr. 41
Telefon: 0722694449
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Situat în comuna Bran, sat Sohodol (judetul Brasov), într-un cadru natural de o rara frumusete, hotelul sta la dispozitia turistilor pe toata durata anului.

Hotelul Sofia ofera 34 de locuri de cazare în 15 camere, dintre care 9 duble twin, 4 duble matrimoniale si 2 suite oferind confortul unui hotel.

Pentru iubitorii de drumetii acesta este punctul de plecare ideal catre masivele Bucegi si Piatra Craiului, iar pentru cei mai putini activi, Hotelul Sofia este perfect pentru petrecerea timpului liber, bucurandu-se de liniste, aer curat si nu în ultimul rand, de privelistea unica asupra Pasului Bran, masivului Piatra Craiului si a întregii depresiuni a Brasovului. Castelul Bran, Cetatea Rasnovului, Vechea Vama sunt numai cateva din obiectivele turistice aflate în proximitate.

Camerele au balcoane, mobilier din lemn de brad si sunt decorate pastrand specificul zonei montane, astfel încat sa ofere confortul necesar si un ambient placut petrecerii unui concediu sau a unui week-end de neiutat. Hotelul este dotat cu mobilier din lemn masiv, grup sanitar propriu, tv color, telefon si internet wireless.

Restaurantul sta la dispozitia turistilor cu cele 40 de locuri, o terasa, un foisor, o parcare de 16 locuri.

Langa hotel se afla o livada si o pasune unde turistii se pot relaxa.

Semineul cu lemne din restaurant si din receptie contribuie la intretinerea unei atmosfere intime, deosebite si garanteaza o seara de succes, indiferent ca participati la un dineu de afaceri sau oferiti persoanei dragi o cina romantica.

Putem organiza: foc de tabara, foc de artificii, plimbari cu sania trasa de cai, drumetii in imprejurimi. Sala de conferinte poate fi amenajata si in receptie (va putem pune la dispozitie un ecran si un fleepchart).

Va asteptam cu drag!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hotel Sofia din Bran nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hotel Sofia din Bran

Casa Din Codru Bran

Casa din Codru este situata in Bran -Simon intr-o zona retrasa si linistita, departe de aglomeratia urbana. Este idela pentru […]

Pensiunea Oana Boutique din Bran

Pensiunea ` Oana Boutique ` este o locatie nou inaugurata care vă aşteaptă într-o atmosfera intimă şi cochetă, situata la […]

Pensiunea Brandeberg din Bran

Finalizată în luna Mai a anului 2013, Brandeberg Pension & Restaurant este rodul mai multor ani de căutări şi inspiraţie […]