Hotel Rapsodia Botosani

Contact

Adresa: Botosani, Botosani, Str. Cuza Voda, Nr. 4
Telefon: 0231.511.911
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Hotel Rapsodia din Botosani are o pozitie privilegiata in centrul orasului Botosani, evidentiindu-se atat prin eleganta clasica a detaliilor, cat si prin confortul asigurat de dotarile moderne. Hotel Rapsodia va asteapta sa ii treceti pragul chiar daca sunteti intr-o calatorie de afaceri, in tranzit prin oras sau in cautare de relaxare, punandu-va la dispozitie: 150 camere la 3 si 4 stele; TV LCD; minibar; acces gratuit la internet; microclimat controlat individual; sistem electronic de acces; seif; telefon in camera si in baie; cabina de dus; uscator de par; halate si papuci; senzor de fum in camere.

Hotel Rapsodia este deasemenea primul centru de conferinte din judetul Botosani, fiind perfect adaptat pentru evenimente business, avand 3 sali cu o capacitate de la 30 locuri pana la 600 locuri ce va asigura conditiile ideale pentru succesul evenimentelor dumneavoastra.

Hotel Rapsodia va ofera si Restaurant Rapsodia, cu o capacitate de 120 locuri, asteptandu-va pentru un pranz copios, o cina light, o intalnire cu prietenii sau evenimente importante din viata fiecaruia.
Hotel Rapsodia detine si Terasa Mon Jardin, aceasta fiind locatia ideala pentru clipe petrecute intr-o armonie perfecta a sinelui cu ceilalti, cu natura. Hotel Rapsodia – cele mai complete servicii hoteliere din judetul Botosani.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hotel Rapsodia Botosani nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hotel Rapsodia Botosani

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]