Hotel Ramada Iasi

Contact

Adresa: Strada Grigore Ureche 27, Iași, Cod poştal: 700023
Telefon: 0232 256 070
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Hotelul Ramada Iasi City Center se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de vacanta fiind amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala dar si in vecinatatea unor obiective turistice importante: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul, centre comerciale.

Arhitectura moderna a cladirii si a spatiilor interioare impreuna cu frumusetea naturala a imprejurimilor, fac din hotelul Ramada Iasi City Center locatia perfecta atat pentru clientii business cat si pentru turistii veniti sa viziteze acest colt de tara plin de istorie si cultura. Apropierea de principalele obiective turistice si puncte de interes precum si linistea zonei ferite de traficul si agitatia urbana, ii asigura hotelului Ramada un amplasament ideal.

Ramada Iasi City Center va propune sa alegeti din cele 5 sali de conferinte modern echipate si cu variate optiuni de set-up. Toate salile sunt situate la mezaninul hotelului si sunt dotate cu flipchart si consumabile, posibilitate de proiectie, aer conditionat, internet wireless, black-out capability. La cererea dvs. aveti la dispozitie orice echipament tehnic: videoproiector, sistem sonorizare cu microfoane fixe mobile, televizor si video, laptop, instalatii de traducere simultana si altele.

Sala Roma este perfecta pentru evenimentele business de pana la 60 persoane si face legatura cu Salonul Paris unde se pot organiza petreceri, cocktailuri si alte festivitati.

Sala Napoli similara salii Roma, poate fi inchiriata atat separat cat si impreuna cu aceasta pentru actiuni de cca. 100 persoane si beneficiaza de acces la terasa de la mezanin de unde se pot admira Palatul Culturii si colinele verzi al orasului.

Sala Tokyo este cea mai cocheta sala de conferinte, fiind preferata pentru evenimentele restranse de pana la 30 de persoane si este ideala pentru sedinte, traininguri, prezentari de mica amploare.

Sala New York fiind cea mai mare sala de conferinte a hotelului, gazduieste evenimente mai mari de pana la 120 de persoane, beneficiind de acces separat din exterior dar si de un lobby generos la intrare.

Salonul Paris Dedicat micului dejun pentru oaspetii cazati in hotel, salonul Paris este foarte potrivit si pentru evenimente organizate sau festivitati de pana la 100 de persoane.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hotel Ramada Iasi nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hotel Ramada Iasi

Hotel Moldova Iasi

Chiar in centrul civic si istoric al Iasiului se afla Hotelul Moldova – Complex Hotelier de 3 stele, cu dotari […]

Hotel Dorobanti Iasi

Hotel Dorobanti se afla intr-o zona de prim interes a Iasiului, fiind in imediata vecinatate a centrului financiar al orasului. […]

Hanul Dacilor Iasi

Hanul Dacilor are deschise portile pensiunii pentru cei care viziteaza “vechiul targ al Iesilor” dar si pentru cei care se […]