Hotel Metropolis Bistrita Nasaud

Contact

Adresa: Bistrita Nasaud, Bistrita, Strada Parcului Nr. 19
Telefon: 0263.205.020
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Situat pe Strada Parcului nr.19, Hotel Metropolis reprezinta alegerea si destinatia perfecta pentru oricine trece prin Bistrita, fie cu afaceri sau doar pentru a vizita minunatul nostru judet.

Hotelul Metropolis este reprezentat de eleganta, lux, si rafinament in toate, pornind de la decorul si atmosfera din interior, pana la serviciile oferite si personalul calificat.

Alaturi de noi veti putea descoperi ce inseamna intradevar sa va simtiti relaxati, intr-un mediu placut. Oaspetii nostri beneficiaza de cel mai bun tratament, de un ambient intretinut de profesionisti, servicii personalizate si echipamente si dotari de ultima generatie.

Ca oaspete la Hotel Metropolis din Bistrita Nasaud beneficiati si de serviciile de exceptie oferite de bucatari cu renume la Restaurantul Metropolis, incercati preparate din cele mai gustoase din bucataria noastra sau cea internationala, si delectati-va cu unele din numeroasele specialitati ale Chefului.

Pentru intalniri de afaceri, discutii private sau ateliere tip workshop, Hotel Metropolis din Bistrita Nasaud va poate pune la dispozitie sali de conferinta, astfel incat dumneavoastra sa aveti garantia ca evenimentul planificat se va desfasura in cele mai bune conditii.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hotel Metropolis Bistrita Nasaud nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hotel Metropolis Bistrita Nasaud

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]