Hotel Laguna Targu-Jiu

Contact

Adresa: Strada Victoriei 35A, Târgu Jiu, Cod poştal: 217365
Telefon: 0253 227 127
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Este situat in centrul municipiului Targu-Jiu, in zona comerciala a orasului, la 2 minute de Gradina Publica, pe un amplasament inconjurat de nenumarate magazine, restaurante, case de schimb valutar, fast-food-uri etc.
Accesul la hotel se face chiar din una din cele mai importante artere ale orasului, Str. Victoriei, iar unitatea dispune de o parcare proprie gratuita pentru clientii sai.

Tot pentru cei cazati in hotel exista o piscina acoperita, unica in Targu-Jiu, unde te poti relaxa dupa o zi obositoare, inaintea unei saune revigorante, in timp ce savurati produsele din barul sau restaurantul hotelului.
Ideea managementului acestui hotel a fost una foarte simpla: maxim de confort cu minim de pret, iar facilitatile pe care le ofera hotelul dovedesc din plin acest lucru.
Personalul hotelului asigura o atmosfera calda, primitoare, facandu-te sa te simti pe toata perioada sejurului ca la mama acasa!

Unitatea noastra se adreseaza atat celor care vin cu afaceri in frumosul nostru oras, cat si turistilor atrasi de inegalabilul Brancusi. Deosebit de primitor este hotelul nostru pentru familiile cu copii, acestia putandu-se juca la piscina incalzita, in deplina siguranta.

Deviza noastra este „clientul nostru, prietenul nostru” si, va asteptam la Hotel Laguna in Tg-Jiu ca sa va dovedim acest lucru!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hotel Laguna Targu-Jiu nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hotel Laguna Targu-Jiu

Hotel Europa Targu-Jiu

Hotel Europa este asezat ultracentral chiar in inima Targu-Jiului, pe axa ce uneste elemente ale maestrului Brancusi: Ansamblului Monumental “Calea […]

Pensiunea Jiul Targu-Jiu

Pensiunea Jiul va ofera cazare in Iezureni, la numai 7 km de centrul orasului Tg Jiu, ceea ce ne situeaza […]

Pensiunea La Toscana Rustica Grui

Situată la poalele Munţilor Parâng, în satul Grui, la 4 km de oraşul Muşeteşti, pensiunea La Toscana Rustica oferă un […]