Hotel Intercontinental Bucuresti Sector 1

Contact

Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București, Cod poştal: 010051
Telefon: 021 310 2020
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hotel Intercontinental este localizat in centrul orasului, in Piata Universitatii, langa Teatrul National si la km 0 al capitalei, oferind astfel acces la numeroase puncte de interes economic, comercial, si turistic.

Hotelul ofera 390 de camere si 13 apartamente (16 camere comunicante, 78 destinate nefumatorilor si 2 cu amenajari speciale pentru persoane cu dizabilitati). Toate camerele sunt dotate cu: acces internet, aer conditionat, linie telefonica directa, telefon in baie, voicemail, birou, cablu TV + 21 de canale cu filme prin satelit si pay TV, casa de valori, minibar.

Restaurantul Hotelului Intercontinental serveste nu doar o priveliste minunata a orasului de la cel de-al 21-lea etaj, dar si o varietate de specialitati culinare din gastronomia locala dar si internationala.

Pentru conferinte, intalniri de afaceri, seminarii, Hotel Intercontinental pune la dispozitie 5 Sali de reuniuni pentru maxim 600 de persoane, echipate cu toata aparatura necesara desfasurarii cu succes a oricarui eveniment.
De asemenea, Hotel Intercontinental ofera multiple variante de recreere si petrecere a timpului liber: sala fitness, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, masaj, casino, centru de infrumusetare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Hotel Intercontinental Bucuresti Sector 1 nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Hotel Intercontinental Bucuresti Sector 1

Hotel Casa Victor Bucuresti Sector 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Hotel Casa Victor este amplasat in Bucuresti Sector 1 si dispune de […]

Hotel Michelangelo Bucuresti Sector 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Acest hotel tip boutique se află în centrul Bucureştiului la 5 minute […]

Hotel City Garden Bucuresti Sector 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Localizat in zona centrala a Bucurestiului, Hotel City Garden, este o unitate […]