Guest House Livisra Viseu de Sus

Contact

Adresa: Strada Poduri 59, Vișeu de Sus, Cod poştal: 435700
Telefon: 0765 252 325
E-mail: E-mail
Facebook: Facebook
Site Web: site

Guest House Livisra este situata in Viseul de Sus (in zona numita “Poduri) la doar 2 km de centrul orasului Viseul de Sus, in Parcul Natural Muntii Maramuresului si se bucura de o pozitionare inedita in mijlocul naturii, inconjurata de o peisagistica de vis.

Guest House Livisra are o capacitate de cazare de 8 camere duble cu pat matrimonial si 4 apartamente cu doua paturi matrimoniale (gupate doua cate doua in duplexuri) amenajate la standarde inalte, care fac dovada calitatii si profesionalismului. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii (cabina de dus cu hidromasaj), aparate TV ultima generatie, internet Wireless.

Casa de oaspeti Livisra va pune la dispozitie si un restaurant select, cu o capacitate de 120 de locuri, unde va puteti delecta cu preparate din cele 4 meniuri: traditional romanesc, chinezesc, israelian, italian si gourme a la carte, astfel ca turistii ce aleg locatia noastra vor fi pe deplin satisfacuti.

Tot la Guest House Livisra puteti organiza cele mai frumoase petreceri private, nunti, botezuri, iar distractia este garantata! Unitatea dispune de parcare pazita si sistem de securitate (antifurt si antifoc), astfel ca sederea la noi va fi cea mai buna alegere.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Guest House Livisra Viseu de Sus

Is mostly a Porn Internet dating Site Healthy for you?

With more adult dating sites cropping up, some of the most well-known and reputable ones happen to be adult personals, […]

Другое живое Вулкан Вулкан Старс зеркало Игорный дом отражение призывает:

Rазино со шикарной коллекцией веселий, во что вступают наилучшие зрелище от всемирных производителей. Инвентарь постоянно обновляется, собственно дозволит разнообразить время […]

Finding a Mailorder Bride

If you are looking for a mailorder bride, then you is going to take some time to analyze the country […]