Complex Turistic Cheile Gradistei Fundata

Contact

Adresa: Municipiul Brașov
Telefon: 0268 237 419
E-mail: indisponibil
Facebook: Facebook
Site Web: Facebook
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km de complexul Cheile Gradistei din Moeciu, pe un platou din zona Fundata, accesul facându-se doar pe un drum privat. Locul ofera panorame deosebite ale muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete.

Complexul Cheile Gradistei Fundata are o capacitate de 330 de locuri, în cele 158 de camere din hotelurile si vilele: Hotel Bucegi, Hotel Piatra Craiului, Vila Pinul, Vila Molidul, Vila Bradul, Vila Carpenul, Vila Frasinul, Vila Paltinul, Vila Alunul, Vila Fagul, Vila Brandusa si Vila Bujorul. Pentru serviciile de masa si pentru afaceri, complexul are un restaurant cu 700 de locuri si un centru de conferinte. Restaurantul Cheile Gradistei Fundata este situat într-o parte superioara a complexului, având vedere spre muntii Piatra Craiului si Bucegi.

Meniul restaurantului este unul traditional si international, aici puteti lua micul dejun, prânzul sau cina, într-un peisaj superb, dar si puteti savura delicioasele preparate gastronomice ce se servesc în restaurantele Cheile Gradistei.
În cadrul complexului Cheile Gradistei din Fundata, va invitam sa va relaxati în cadrul pub-ului situat la etajul superior din cladirea cu restaurantul. Aici aveti posibilitatea savurarii de produse de bar si cafenea, sa jucati biliard sau tenis de masa.

În complexurile Cheile Gradistei Moeciu si Cheile Gradistei Fundata se pot organiza întâlniri de afaceri, simpozioane, conferinte. Salile noastre va stau la dispozitie cu toate dotarile tehnice moderne.

Sali de conferinta Cheile Gradistei FUNDATA:

* 1 sala de conferinta pentru 200 persoane
Situare: Lânga Hotel Piatra Craiului si în acelasi corp de cladire cu restaurantul
Dotari: videoproiector*, ecran de proiectie, flipchart.

În complexul Cheile Gradistei din MOECIU, va putem oferi urmatoarele sali de conferinta:

* 1 sala de conferinta pentru 150 – 600 persoane
* 1 sala de conferinta pentru 120 persoane
* 1 sala de conferinta pentru 45-50 persoane

Indicatii de access:
Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata se afla la o distanta de 5 km de complexul Cheile Gradistei din Moeciu. Accesul se face prin complexul din Moeciu, urmând un drum pietruit.

Puteti folosi coordonatele GPS ale complexului din Moeciu: Longitudine / Latitudine: 25.18235 / 45.27837, intrati în complex, treceti pe lânga hotelul Gradistea si continuati pe acest drum.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Complex Turistic Cheile Gradistei Fundata

Pensiunea Poienita Ursului Fundata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Pensiunea Poienita Ursului este situata intre Parcul Naţional Bucegi şi Parcul Naţional […]

Casa Alba Fundata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Casa Alba va ofera cazare in 6 camere duble (5 camere cu […]

Pensiunea Creasta de Vis Fundata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Pensiunea Creasta de Vis, situat in cadrul natural cu vedere la muntii […]