Casa Balan Fundata

Contact

Adresa: Comuna Fundata, Sat Fundata, Str. Principala, Nr. 234​
Telefon: 0723 760 920
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Livingul in suprafata de peste 50 mp, dispune de 24 locuri la masa, 8 locuri pe canapea, dotat cu televizor, doua grupuri sanitare, doua terase generoase pentru loc de fumat.

Bucataria spatioasa (16 mp), este dotata cu combina frigorifica, aragaz cu cuptor, filtru cafea, prajitor de paine, fierbator electric, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri.
Camera Flori de Fragi (camera nr. 1) dispune de pat matrimonial, iar mansarda camerei este dotata cu un pat suplimentar, deasemenea camera detine baie si terasa proprie, precum si televizor cu receptor Orange.

Camera Flori de Margarete (camera nr. 2) dispune de pat matrimonial, iar mansarda camerei este dotata cu un pat suplimentar, deasemenea camera detine baie si terasa proprie, precum si televizor cu receptor Orange. Camera Flori de Bujori (camera nr.3) dispune de pat matrimonial, iar mansarda camerei este dotata cu doua paturi suplimentare, deasemenea camera detine baie si terasa proprie, precum si televizor cu receptor Orange.

Camera Flori de Mar (camera nr. 4) dispune de pat matrimonial, iar mansarda camerei este dotata cu un pat suplimentar, deasemenea camera detine baie si terasa proprie, precum si televizor cu receptor Orange. Camera Flori de Viorele (camera nr.5) dispune de pat matrimonial, iar mansarda camerei este dotata cu un pat suplimentar, deasemenea camera detine baie si terasa proprie, precum si televizor cu receptor Orange.

Camera Flori de Nu Ma Uita (camera nr. 6) dispune de pat matrimonial, baie si terasa proprie, precum si televizor cu receptor Orange.

Va asteptam cu drag!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Casa Balan Fundata nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Casa Balan Fundata

Complex Turistic Cheile Gradistei Fundata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Complexul turistic Cheile Gradistei Fundata este situat la 35 km de Brasov […]

Pensiunea Poienita Ursului Fundata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Pensiunea Poienita Ursului este situata intre Parcul Naţional Bucegi şi Parcul Naţional […]

Casa Alba Fundata

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Casa Alba va ofera cazare in 6 camere duble (5 camere cu […]