Cabana Conacul Ursului Transfagarasan

Contact

Adresa: Argeş, Piscul Negru, DN7C
Telefon: 0744 766 661
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cabana Conacul Ursului din judetul Arges este situat pe DN7C(Transfagarasan) la km 104, la o distanta de 68 km de Curtea De Arges, la 91 km de Sibiu, la 104 km de Pitesti si la 214 km de Bucuresti. Cabana Conacul Ursului se afla la o altitudine de 1285 m intr-o zona spectaculoasa si salbatica la limita padurii de conifere cu golul alpin pe malul raului Capra.Accesul auto se face tot timpul anului dinspre judetul Arges si in perioada 1 iulie – 1 octombrie dinspre judetul Sibiu(via Cartisoara – Lacul Balea).

Cabana Conacul Ursului ofera cazare pe Transfagarasan in zona Piscul Negru in 17 camere duble, caracterizate prin eleganta, curatenie impecabila, liniste. Cabana Conacul Ursului are deasemenea si un restaurant primitor cu o capacitate de 60 de locuri, asteptandu-va cu bucate gustoase.Deasemenea, clientii beneficiaza de WiFi gratuit in restaurant. Cabana Conacul Ursului ofera servicii precum: baie proprie, apa calda si caldura permanenta, TV LED, Cablu TV, balcon, restaurant cu bucatarie traditionala, terasa cu 36 de locuri, parcare, acoperire GSM(Orange, Vodafone), WiFi Gratuit in restaurant.

Cabana Conacul Ursului organizeaza deasemenea si activitati pentru petrecerea timpului liber specifice zonei, precum: tir cu arcul, drumetii pe traseele din muntii Fagaras – Fereastra Zmeilor, Lacul Capra, Caltun, Negoiu, Vanatoarea lui Buteanu, Arpasul Mic – , tiroliana, rafting raul Capra si Buda, plimbare de 2-3 ore prin padure, pe langa rau, pe Traseul Ursului, spre Lacul Caltun, pana in Valea Paltinului, cu foc la stana si vin fiert(30 lei/persoana), observarea animalelor salbatice in mediul natural: vulpi, ursi, capre negre, marmote, vizitarea Lacului si Barajului Vidraru.

Cabana Conacul Ursului – locatie pentru o vacanta de vis in inima muntilor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Cabana Conacul Ursului Transfagarasan nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Cabana Conacul Ursului Transfagarasan

Hotel Piscul Negru Transfagarasan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Situat în lanţul montan Făgăraş din Carpaţi, Hotelul Piscul Negru este amplasat […]

Hotel Yaky Center Pitesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o […]