Clinica Vet For Pet Cluj-Napoca

Contact

Adresa: Str. Viilor, Nr. 24, Cluj-Napoca
Telefon: 0364 100 131
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Clinica veterinara Vet For Pet ofera cele mai bune servicii de ingrijire pentru animalele dvs. de companie. O echipa tanara de medici, care practica medicina veterinara din pasiune, trateaza cu profesionalism fiecare caz, fie ca e vorba de consultatii veterinare, vaccinari, deparazitari (externe sau interne) sau administrare de tratamente, asigurand de asemenea si servicii mai complexe: analize de laborator, ecografii sau interventii chirurgicale.

Pentru urgente puteti apela cu incredere la serviciul de ambulanta veterinara, care va va transporta cu promptitudine animalul de companie la clinica pentru a-i acorda in timp util ingrijirile de care are nevoie. Dispunem de boxe speciale si spatioase pentru internarea animalelor, atunci cand acest lucru se cere (in perioada de convalescenta dupa o interventie chirurgicala, cand necesita tratament sustinut pe tot parcursul zilei).

“Suntem aici sa va ajutam, sa va explicam si sa va invatam cum sa ingrijiti animalele astfel incat sa ne vizitati cat mai rar!”

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Clinica Vet For Pet Cluj-Napoca nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Clinica Vet For Pet Cluj-Napoca

Cabinetul Medivet Bogdan Cluj-Napoca

Cabinetul Medivet Bogdan este situat in Cluj-Napoca si ofera consultatii veterinare, ingrijiri medicale si tratamente eficiente pentru toate animalele de […]