Vasile Turcu a lăsat un bilet familiei în care explica de ce se sinucide: ”Îmi pare rău, că nu vă mai pot…”

Vasile Turcu a ajuns, miercuri la prânz, de urgenţă la spital, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Fostul acţionar dinamovist a lăsat şi un bilet de ”ADIO” în care explică familiei motivele care l-au făcut să clacheze şi să ia decizia de a se sinucide.

Vasile Turcu se află în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a încercat să se spânzure. Fostul acţionar dinamovist ar fi lăsat un bilet în care-şi explica gestul cumplit.

Se pare că fostul acţionar dinamovist a lăsat şi un bilet de ”ADIO” în care şi-a explicat motivele care l-au făcut să-şi dorească să-şi ia viaţa.

”Totul a plecat de la supărări de pe urma afacerilor care nu-i mai mergeau. Pe fondul afec­ţiunilor cardiace de care suferea, agravate de vremea schimbătoare, Vasile a intrat în depresie. Puţină lume ştie: şi tatăl lui e într-o situaţie gravă, în comă, la acelaşi spital! Vasile ar fi lăsat un bilet de adio, în care, între altele, explica familiei ceva de genul: «Îmi pare rău, că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva»”, susţine un apropiat de-al omului de afaceri, potrivit stiripesurse.ro.

Afaceristul a fost salvat în ultima secundă, în urma manevrelor de resuscitare, însă se află în continuare în stare critică. Acesta a fost găsit spânzurat cu un cordon de soţia lui, într-una din camerele vilei sale din centrul Capitalei.

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Vasile Turcu a lăsat un bilet familiei în care explica de ce se sinucide: ”Îmi pare rău, că nu vă mai pot…” nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Vasile Turcu a lăsat un bilet familiei în care explica de ce se sinucide: ”Îmi pare rău, că nu vă mai pot…”

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistance for Women

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistanc 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane care […]

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus Studying specifically can be problematic and u 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane […]

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker one Record Higher education class Lectures 0 Scor (0 voturi) Nota0 […]