Vasile Turcu a lăsat un bilet familiei în care explica de ce se sinucide: ”Îmi pare rău, că nu vă mai pot…”

Vasile Turcu a ajuns, miercuri la prânz, de urgenţă la spital, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Fostul acţionar dinamovist a lăsat şi un bilet de ”ADIO” în care explică familiei motivele care l-au făcut să clacheze şi să ia decizia de a se sinucide.

Vasile Turcu se află în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a încercat să se spânzure. Fostul acţionar dinamovist ar fi lăsat un bilet în care-şi explica gestul cumplit.

Se pare că fostul acţionar dinamovist a lăsat şi un bilet de ”ADIO” în care şi-a explicat motivele care l-au făcut să-şi dorească să-şi ia viaţa.

”Totul a plecat de la supărări de pe urma afacerilor care nu-i mai mergeau. Pe fondul afec­ţiunilor cardiace de care suferea, agravate de vremea schimbătoare, Vasile a intrat în depresie. Puţină lume ştie: şi tatăl lui e într-o situaţie gravă, în comă, la acelaşi spital! Vasile ar fi lăsat un bilet de adio, în care, între altele, explica familiei ceva de genul: «Îmi pare rău, că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva»”, susţine un apropiat de-al omului de afaceri, potrivit stiripesurse.ro.

Afaceristul a fost salvat în ultima secundă, în urma manevrelor de resuscitare, însă se află în continuare în stare critică. Acesta a fost găsit spânzurat cu un cordon de soţia lui, într-una din camerele vilei sale din centrul Capitalei.

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Vasile Turcu a lăsat un bilet familiei în care explica de ce se sinucide: ”Îmi pare rău, că nu vă mai pot…” nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Vasile Turcu a lăsat un bilet familiei în care explica de ce se sinucide: ”Îmi pare rău, că nu vă mai pot…”

Secretul din spatele afacerii cu pacanele. Un om din sistem a vorbit despre trucurile la care apeleaza cazinourile

A pierdut 50.000 de euro la pacanele si a ajuns dator vandut la camatari. Acum ar face orice sa scape de acest viciu.

Exerciţiu de alarmare în toată ţara: IGSU porneşte sirenele pentru testarea echipamentelor şi informarea populaţiei

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va desfăşura, de marţi până vineri, la nivel naţional, un amplu exerciţiu pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenţa sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017.

Iohannis promulgă o lege importantă pentru victimele din Colectiv

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legea prin care statul plăteşte tratamentul în străinătate al victimelor din Colectiv.