Teodora Tudose, tânăra de 20 de ani care purta în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei, a murit!

Vestea tristă a serii vine de la Buzău, întrucât Teodora Tudose, tânăra de 20 de ani, din Buzău, care a fost diagnosticată cu o afecţiune rară, s-a stins din viaţă luni seară, pe un pat de spital din Viena, acolo unde fusese internată în urmă cu câteva zile.

Teodora Tănase a devenit cunoscută pe reţelele de socializare, după ce prietenii şi colegii ei au demarat o campanie pentru a strânge fonduri astfel încât să poată fi trimisă la Viena pentru tratament.

Diagnosticată cu encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA şi anticorpi AMPA, despre care medicii au spus că este un caz foarte rar în România, tânăra care urma cursurile Facultăţii de Drept din Bucureşti s-a stins din viaţă luni seară, înconjurată de familie şi prieteni, care acum o plâng pe reţelele de socializare.

Nici nu ştiu cu ce să încep … Această veste m-a cutremurat şi pe mine, deşi nu cred că am schimbat prea multe vorbe cu ţine. Dar mi-a fost de ajuns să îmi dau seama ce om bun erai.

În majoritatea timpului te-am privit de la distanţă, îmi erai dragă. Ştiu doar că şi tu ai fost că mine, doreai să te implici în cât mai multe lucruri, să faci mult bine. Dar, spre deosebire de ţine, oamenii nu aveau aceleaşi aşteptări imense din partea mea. Mulţi te considerau un mic geniu, şi pe bună dreptate.

Erai dornică de lucruri măreţe, dar nu ştiai că va veni în curând o lovitură care te va stinge, puţin câte puţin. Păcat că doar în acest mod tu mi-ai deschis ochii şi m-ai făcut să îmi dau seama că trebuie să preţuiesc ziua de azi că şi când ar fi ultima, fără stres şi griji şi să mă bucur de ea. Odihneşte-te în pace, suflet frumos! #alaturideteo, i-a scris una dintre prietenele ei.

Teodora a trăit până acum purtând în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn. Cu timpul, embrionul s-a transformat într-o tumoră care i-a distrus Teodorei sistemul imunitar şi a dus la declanşarea bolii: encefalită autoimună.

Ea a fost în comă de două luni, iar singura ei şansă era transferul la o clinică din străinătate, care s-a realizat abia zilele trecute.

 

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Teodora Tudose, tânăra de 20 de ani care purta în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei, a murit! nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Teodora Tudose, tânăra de 20 de ani care purta în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei, a murit!

5 Blunders to Avoid As opposed to Preparing for Types own Exams

5 Blunders to Avoid As opposed to Preparing for Types own Exams That will exam calendar months is 0 Scor […]

EldersDating. com is a Niche market Dating Internet site That Steers Mature Daters Toward Exotic Connections

EldersDating. com is a Niche market Dating Internet site That Steers Mature Daters Toward Exotic Co 0 Scor (0 voturi) […]

Best Internet dating for Ancient Women inside 2021

Best Internet dating for Ancient Women inside 2021 The very best dating sites with regard to old 0 Scor (0 […]