Si-a macelarit sotia in urma cu 25 de ani, iar acum si-a injunghiat si concubina insarcinata. Este cazul unui sucevean care a primit 9 ani de inchisoare

Melu Goleanu, suceveanul in varsta de 59 de ani din Brosteni, a fost condamnat la 9 ani de inchisoare dupa ce si-a injunghiat de mai multe ori concubina insarcinata in luna a V-a.

In urma cu 25 de ani, barbatul a fost condamnat la 17 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit.

Judecatorii suceveni l-au condamnat pe Melu Goleanu la noua ani de inchisoare pentru comiterea unei tentative de omor calificat, relateaza Adevarul.

Din probele administrate la dosar a reiesit ca la data de 8 februarie 2016, la ora 16.45, lucratorii Politiei orasului Brosteni au fost anuntati prin 112 de un barbat cum ca in satul Holdita, orasul Brosteni, Madalina B., de 34 de ani, s-a autoaccidentat, „cazand intr-un cutit”. Politistii deplasati la fata locului au constatat ca femeia era ranita si sustinea ca s-a taiat cu cutitul din greseala, pe fondul consumului de bauturi alcoolice.

In urma cercetarilor facute a rezultat ca in dimineata zilei de 8 februarie 2016, inculpatul Melu Goleanu a plecat din casa in care locuia cu Madalina G., insarcinata in luna a V-a, si a mers la un gater din Brosteni pentru a munci, in speranta ca ar putea primi lemne de foc. In jurul amiezii, femeia a plecat si ea pana la oficiul postal, de unde a luat alocatia pentru fiica sa minora, dupa care a mers la un magazin mixt din satul Holdita. Aici, aceasta a consumat circa 300 – 400 de mililitri de votca, a cumparat diverse alimente, precum si o sticla cu bere de doi litri. Madalina B. s-a intors acasa in jurul orei 15.00. Pana la sosirea concubinului ei, persoana vatamata a continuat sa bea bere.

In jurul orei 15.30, Melu Goleanu s-a intors acasa, reusind sa aduca si un carucior cu lemne. Dupa ce a lasat caruciorul in curte, inculpatul a intrat in casa si a constatat ca femeia, desi gravida, se afla intr-o stare avansata de ebrietate, nu facuse curatenie in casa si nici nu pregatise ceva de mancare.

Atunci, inculpatul a inceput sa o insulte si sa o ameninte, dupa care a lovit-o de mai multe ori cu un par, apoi a luat un cutit de bucatarie si a lovit-o de mai multe ori in abdomen. In incercarea de a se apara, victima a fost injunghiata cu acelasi cutit pe maini si picioare.

Ulterior, la cererea femeii, agresorul a sunat la 112, cerand o ambulanta in satul Holdita si mintind ca femeia s-a autoaccidentat in casa, cazand intr-un cutit. Madalina B. le-a spus si ea medicilor ca si-a provocat singura leziunea de la abdomen din greseala, ca in timp ce tinea in mana un cutit s-a impiedicat si a cazut. Femeia a fost transportata initial la Spitalul municipal Vatra Dornei, iar ulterior a fost internata la Spitalul Judetean de Urgente „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava, unde a fost supusa unor interventii chirurgicale complexe.

Pe 9 februarie 2016, victima a fost examinata medico – legal, concluzionandu-se ca aceasta prezinta multiple plagi taiate – injunghiate ce s-au putut produce prin lovire activa repetata cu un corp taietor-intepator (posibil cutit), fiind exclusa caderea de la acelasi nivel peste un astfel de corp. Plaga taiata de la nivelul mainii drepte are caracter de plaga de aparare pasiva.

La momentul lovirii, victima a fost cel mai probabil cu fata spre agresor, loviturile aplicate in fata victimei avand o directie dinafara-inauntru si de sus in jos. Leziunile provocate necesita, in vederea vindecarii, un numar de 34 – 35 de zile de ingrijiri medicale. Leziunile constatate pe corpul victimei nu au pus viata fatului in primejdie.

Lui Melu Goleanu nu ii este straina inchisoarea. El a fost condamnat la 17 ani de puscarie pentru ca si-a omorat sotia in anul 1991. Atunci, individul si-a injunghiat de mai multe ori sotia, de fata cu copiii sai. Goleanu a fost eliberat conditionat in anul 2006.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Si-a macelarit sotia in urma cu 25 de ani, iar acum si-a injunghiat si concubina insarcinata. Este cazul unui sucevean care a primit 9 ani de inchisoare nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Si-a macelarit sotia in urma cu 25 de ani, iar acum si-a injunghiat si concubina insarcinata. Este cazul unui sucevean care a primit 9 ani de inchisoare

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistance for Women

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistanc 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane care […]

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus Studying specifically can be problematic and u 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane […]

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker one Record Higher education class Lectures 0 Scor (0 voturi) Nota0 […]