O fetiţă de opt ani, desfigurată de maidanezi! A fost atacată în timp ce se întorcea de la şcoală

O fetiţă în vârstă de 8 ani din Iaşi a fost atacată de maidanezi în timp ce se întorcea acasă de la şcoală. Fetiţa mânca un sendviş în drumul spre casă, ceea ce s-ar părea că le-a atras atenţia maidanezilor.

Ea a fost muşcată de faţă, în zona sprâncenei drepte şi a urechii stângi. Eleva a fost transportată de urgenţă la spital şi se află acum în stare stabilă. Ea este în stare de şoc, în urma incidentului.

“La ora 13.11, prin apel la 112, a fost solicitat să se intervină cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Iaşi pe strada Codrescu, din Copou, pentru o fetiţă cu plăgi muşcate de câini comunitari. Un echipaj de tip B2, cu asistent medical, s.a deplasat la locul solicitării şi a găsit o fetiţă de opt ani cu plăgi muşte de câini comunitari. Victima prezenta o plagă suprasprâncenară dreaptă şi o plagă a pavilionului de la urechea dreaptă. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, fetiţa a fost transportată în stare stabilă la Spitalul de Copii «Sfânta Maria» pentru tratament şi investigaţii de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla cine este responsabil pentru incident.

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  O fetiţă de opt ani, desfigurată de maidanezi! A fost atacată în timp ce se întorcea de la şcoală nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de O fetiţă de opt ani, desfigurată de maidanezi! A fost atacată în timp ce se întorcea de la şcoală

Secretul din spatele afacerii cu pacanele. Un om din sistem a vorbit despre trucurile la care apeleaza cazinourile

A pierdut 50.000 de euro la pacanele si a ajuns dator vandut la camatari. Acum ar face orice sa scape de acest viciu.

Exerciţiu de alarmare în toată ţara: IGSU porneşte sirenele pentru testarea echipamentelor şi informarea populaţiei

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va desfăşura, de marţi până vineri, la nivel naţional, un amplu exerciţiu pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenţa sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017.

Iohannis promulgă o lege importantă pentru victimele din Colectiv

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legea prin care statul plăteşte tratamentul în străinătate al victimelor din Colectiv.