Meteorologii au făcut anunţul! Cum va fi vremea miercuri şi joi

Meteorologii anunţă că miercuri şi joi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, iar cele diurne se vor situa în jurul mediilor climatologice în majoritatea regiunilor.

Miercuri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în vest şi nord-vest, unde pe arii restrânse, la începutul zilei şi din nou în cursul nopţii vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formă de ploaie sau burniţă ce vor favoriza depunerile de polei şi precipitaţii mixte în regiunile montane aferente. În zonele joase de relief, în special în cele din sudul şi estul teritoriului, vor fi nebulozitate joasă, ceaţă cu depunere de chiciură şi trecător burniţă, favorizând apariţia poleiului. În Bucureşti, vremea va fi în continuare rece dimineaţa şi noaptea, când probabilitatea de apariţie a ceţii sau a norilor joşi se va menţine ridicată. În restul intervalului cerul va fi variabil, iar la amiază valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice începutului de februarie. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 1…3 grade, iar cea minimă de -8…-6 grade.

Joi, temperatura aerului va continua să crească, astfel încât vremea va deveni caldă în regiunile intracarpatice şi apropiată de normalul perioadei în rest. În vestul, centrul şi nordul ţării vor fi înnorări, local şi temporar va ploua, iar în zonele montane aferente precipitaţiile vor fi mixte. În cursul nopţii precipitaţiile se vor intensifica în Maramureş şi nordul Carpaţilor Orientali, unde pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de apă de peste 10…15 l/mp, iar în nordul Moldovei şi al Transilvaniei se va semnala polei. Potrivit Mediafax,  temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă spre -2…-1 grad, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 4 grade.

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Meteorologii au făcut anunţul! Cum va fi vremea miercuri şi joi nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Meteorologii au făcut anunţul! Cum va fi vremea miercuri şi joi

Meteo 19 APRILIE! Avertizare meteo de ploi, ninsori si frig

Iarna se întoarce zilele acestea, în special în zona de munte. Nici restul ţării nu scapă de capriciile vremii, cel puţin în următoarele două zile.

Circulatie îngreunată pe A2 şi A3, DN3-blocat

Circulaţia rutieră se desfăşoară, marţi dimineaţă, cu dificultate din cauza viscolului pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

31 de judete au intrat sub avertizare de Cod Galben de polei!

Un număr de 31 de judeţe din ţară au intrat sub avertizare Cod Galben de polei, în această dimineaţă de vineri, de la ora 5:00, iar la munte vor fi intensificări ale vântului şi ninsori viscolite.