Gest superb făcut de Gigi Becali! Vrea să facă un spital oncologic în Baneasa din banii lui. “În două luni îl vom inaugura’’

Latifundiarul din Pipera vrea să facă un spital oncologic în zona Băneasa şi a spus că în două luni unitatea sanitară va fi gata. Se pare că suma investită este cuprinsă între 10 şi 15 milioane de euro, iar la acest spital vor lucra circa 50-60 de medici.

“Vor fi angajaţi şi medici voluntari, din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente care vor porni de la 2.000 de euro pe lună.”, a spus Becali.

Tot el a explicat că va mai face o clinică de tratament ambulatoriu pentru bolnavii de cancer. Aceasta clinică va fi amplasată în centrul Bucureştiului, pe strada Virgiliu. “Aici se vor face tratamente prin metode alternative. Citostaticele vor fi folosite în proporţie de 10%. Aparatura a fost comandată de curând şi aşteptăm să echipăm clinica”, a declarat Becali.

Ambele clinici vor avea contract cu Casa de Aigurări de Sănătate, iar o mare parte din tratamente urmează să fie decontate. 

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Gest superb făcut de Gigi Becali! Vrea să facă un spital oncologic în Baneasa din banii lui. “În două luni îl vom inaugura’’ nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Gest superb făcut de Gigi Becali! Vrea să facă un spital oncologic în Baneasa din banii lui. “În două luni îl vom inaugura’’

Secretul din spatele afacerii cu pacanele. Un om din sistem a vorbit despre trucurile la care apeleaza cazinourile

A pierdut 50.000 de euro la pacanele si a ajuns dator vandut la camatari. Acum ar face orice sa scape de acest viciu.

Exerciţiu de alarmare în toată ţara: IGSU porneşte sirenele pentru testarea echipamentelor şi informarea populaţiei

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va desfăşura, de marţi până vineri, la nivel naţional, un amplu exerciţiu pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenţa sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017.

Iohannis promulgă o lege importantă pentru victimele din Colectiv

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legea prin care statul plăteşte tratamentul în străinătate al victimelor din Colectiv.