Fiul lui Vasile Turcu a anunţat că nu va veni la înmormântarea tatălui!

Milionarul Vasile Turcu se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital iar familia este deja pregătită pentru ce mai rău, mai ales că situaţia lui s-a agravat. 

Milionarul a decis să-şi ia viaţa pe fondul unor probleme financiare si conflicte din familie, care se văd acum, în momentele tragice!

Vasile Turcu nu are o relaţie foarte bună cu fiii săi, pe care încearcă să-i ţină în frâu ca să nu risipească averea familiei, dar si pe care vrea să-i vada muncind, susţin persoane apropiate. Fiul cel mare, Adrian, şi-a primit porecla de ”Rambo de Dorobanţi” din pricina faptului că apărea înconjurat de bodyguarzi şi provoca scandaluri în localurile frecventate, unul de pomină chiar la LOFT Susai.

Vasile Turcu aflase de aceste isprăvi şi era furios, vroia ca baietii lui sa munceasca, sa nu mearga in cluburi, sa nu “doarmă toată ziua” etc.

Nici fiul cel mic nu era pe drumul cel bun, iar conflictele cu tatăl său erau şi ele la ordinea zilei. Înainte ca milionarul să încerce să se sinucidă, între el şi Marius Turcu avusese loc o ceartă de pomină, dar nu este foarte clar care a fost motivul pentru care s-au certat.

Cert este însă că băiatul este atât de supărat încât este hotărât, în cazul în care tatăl său va deceda, să nu se ducă la înmormântarea acestuia. Asta le-a mărturisit el prietenilor apropiati, care s-au declarat şocaţi! Vasile Turcu este menţinut în viaţă doar de aparate, la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală!

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Fiul lui Vasile Turcu a anunţat că nu va veni la înmormântarea tatălui! nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Fiul lui Vasile Turcu a anunţat că nu va veni la înmormântarea tatălui!

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistance for Women

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistanc 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane care […]

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus Studying specifically can be problematic and u 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane […]

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker one Record Higher education class Lectures 0 Scor (0 voturi) Nota0 […]