Circulatie îngreunată pe A2 şi A3, DN3-blocat

Circulaţia rutieră se desfăşoară, marţi dimineaţă, cu dificultate din cauza viscolului pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

UPDATE Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, traficul rutier pe DN3 Călăraşi – Lehliu (în judeţul Călăraşi) este întrerupt, între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna.

Pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri din pricina viscolului.

Pe autostrata A2 Bucureşti – Constanţa vizibilitatea este de sub 100 de metri între Fundulea şi Lehliu, iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri.

Potrivit Infotrafic, se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, dar, din cauza vântului puternic, zăpada este readusă pe şosea.

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Circulatie îngreunată pe A2 şi A3, DN3-blocat nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Circulatie îngreunată pe A2 şi A3, DN3-blocat

Meteo 19 APRILIE! Avertizare meteo de ploi, ninsori si frig

Iarna se întoarce zilele acestea, în special în zona de munte. Nici restul ţării nu scapă de capriciile vremii, cel puţin în următoarele două zile.

Meteorologii au făcut anunţul! Cum va fi vremea miercuri şi joi

Meteorologii anunţă că miercuri şi joi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, iar cele diurne se vor situa în jurul mediilor climatologice în majoritatea regiunilor.

31 de judete au intrat sub avertizare de Cod Galben de polei!

Un număr de 31 de judeţe din ţară au intrat sub avertizare Cod Galben de polei, în această dimineaţă de vineri, de la ora 5:00, iar la munte vor fi intensificări ale vântului şi ninsori viscolite.