Călin Popescu Tăriceanu, păcălit de un samsar de maşini. Suma uriaşă pe care i-a trimis-o în schimbul unor poze

Mare iubitor de maşini, Călin Popescu Tăriceanu ar fi fost victima unei înşelăciuni, iar acum nu numai că aşteapta condamnarea celui pe care îl acuză, ci şi recuperarea pagubei.

Preşedintele Senatului i-a adus acuzaţii grave unui român originar din Târgu Mureş care a trăit în Germania şi care ar fi de fapt samsar de maşini. Acesta pe Tăriceanu că îi va face rost de o limuzină de lux la un preţ extrem de bun. I-a trimis pe mail şi fotografii cu maşina, însă de fapt acestea înfăţişau o maşină expusă în vitrina unui dealer din Germania.

Politicianul ar fi acceptat să trimită suma de bani acestui personaj pe care l-a cunoscut prin interemediul unei cunosţinte comune.

În total, şeful Senatului i-a trimis 14.500 de euro, dar nu a mai văzut nici maşina, nici banii, iar samsarul i-a spus că, în drum spre România, cutia de viteze a maşinii s-a stricat, aşa că a trebuit trimisă în service. Ancheta a scos însă la iveală că bărbatul nu cumpărase nicio maşină.

Procesul este acum, după ani buni, pe masa de lucru a judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 6.

Tăriceanu spera să obţină recuperarea pagubei, dar autorităţile nu au reuşit încă să dea de inculpat, astfel că şansele sale de a-şi reprimi banii sunt aproape nule, mai ales că individul cu pricina nu are nimic pe numele său.

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Călin Popescu Tăriceanu, păcălit de un samsar de maşini. Suma uriaşă pe care i-a trimis-o în schimbul unor poze nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Călin Popescu Tăriceanu, păcălit de un samsar de maşini. Suma uriaşă pe care i-a trimis-o în schimbul unor poze

Secretul din spatele afacerii cu pacanele. Un om din sistem a vorbit despre trucurile la care apeleaza cazinourile

A pierdut 50.000 de euro la pacanele si a ajuns dator vandut la camatari. Acum ar face orice sa scape de acest viciu.

Exerciţiu de alarmare în toată ţara: IGSU porneşte sirenele pentru testarea echipamentelor şi informarea populaţiei

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va desfăşura, de marţi până vineri, la nivel naţional, un amplu exerciţiu pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenţa sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017.

Iohannis promulgă o lege importantă pentru victimele din Colectiv

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legea prin care statul plăteşte tratamentul în străinătate al victimelor din Colectiv.