Breaking News! VASILE TURCU, în stare gravă la spital! Poliţia a ajuns de urgenţă la faţa locului!

Vasile Turcu ar fi fost găsit spânzurat în vila sa din centrul Capitalei. ” Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a  fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei.

UPDATE 15.53 Cei de la Sport.ro dezmint informaţia pe care au publicat-o anterior, că Vasile Turcu a murit.

UPDATE 15.28. Surse din spitalul Floreasca anunţă că Vasile Turcu a murit, potrivit sport.ro. Alte surse citate de sport.ro susţin că este intubat.

UPDATE 15.00 Potrivit Digi 24, Turcu ar fi suferit un edem cerebral şi mai multe fracturi costale. În plus, există riscul să rămână paralizat pentru că ar fi suferit o fractură cervicală.

UPDATE 14.40. Turcu se află în continuare în stare critică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Omului de afaceri i s-a aplicat un guler cervical şi a fost intubat, ventilat şi sedat.

UPDATE 14.21. Gigi Becali a declarat că îl ştia pe Vasile Turcu ca fiind un om puternic. „Era un om puternic. Nu-l văd să se sinucidă, era foarte glumeţ.

”Eu ştiu ce înseamnă când omul vrea sa se sinucide, când face asta, cade in deznadejde, intră pe mâna diavolului. Numai diavolul îşi spune sa iţi iei viata. omul lui Hristos, orice problemă are în viaţă, le trece cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu îl ştiam pe el un om puternic, nu îl ştiam un om care să se sinucidă. Am rămas şocat când mi-aţi spus. El era glumeţ, zâmbăreţ tot timpul. Am vorbit acum o săptămână cu el, m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să investesc într-un teren din sectorul 3, că mi-l dă foarte ieftin(…) Da, aşa este, a fost audiat la DNA”, a spus Becali.

 

Gigi Becali spune că Turcu era un om vesel
Gigi Becali spune că Turcu era un om vesel

UPDATE 14:20  Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că Vasile Turcu este în Secţia de Terapie Intensivă, în stop cardio-respirator, resuscitat.

„În urmă cu aproximativ o oră, Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a  fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei

 

Vasile Turcu a fost luat de acasă cu Salvarea după ce a încercat să se sinucidă
Vasile Turcu a fost luat de acasă cu Salvarea după ce a încercat să se sinucidă

UPDATE 13:52 Surse din poliţie au declarat pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, că milionarul ar fi încercat să se sinucidă. Acesta a fost găsit spânzurat de către un membru al familiei, într-o cameră a vilei sale din centrul CapitaleiUPDATE 13:49 Vasile Turcu a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde ar fi fost resuscitat şi intubat, în urma unui stop cardio-respirator.

Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu a fost dus, miercuri, în stare gravă la spital. Se pare că Turcu ar fi suferit mai multe afecţiuni cardiace.

În urmă cu câteva momente, un echipaj de Poliţie a ajuns acasă la afacerist.

BREAKING NEWS! Milionarul Vasile Turcu, internat in stare grava la spital!Un echipaj de politie a ajuns la fata locului —> https://goo.gl/FnUQRL

Posted by Cancan.ro on 1 Martie 2017

 

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Breaking News! VASILE TURCU, în stare gravă la spital! Poliţia a ajuns de urgenţă la faţa locului! nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Breaking News! VASILE TURCU, în stare gravă la spital! Poliţia a ajuns de urgenţă la faţa locului!

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistance for Women

Founder with the Love TREP Neely Steinberg Promotes Unquestionable & Efficient Dating Assistanc 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane care […]

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus

Top 5 Tips for Boredom-Busting During Coronavirus Studying specifically can be problematic and u 0 Scor (0 voturi) Nota0 Persoane […]

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker

5 Methods for getting Your Home work Done Quicker one Record Higher education class Lectures 0 Scor (0 voturi) Nota0 […]