Anuntul procurorilor după incidentele din Piata Victoriei

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de 8 persoane pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu protestul din Piaţa Victoriei din noaptea de 1 spre 2 februarie, patru dintre aceştia fiind arestaţi.

“În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 01/02.02.2017, în timp ce se aflau în zona Piaţa Victoriei, în contextul în care în zona respectivă avea loc o manifestaţie cu caracter paşnic la care participau aproximativ 100.000 de persoane, inculpaţii s-au manifestat violent, aruncând cu diverse obiecte contondente (sticle, bucăţi de gheaţă, containere) în jandarmii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru asigurarea ordinii în timpul protestului, provocându-le acestora suferinţe fizice. Prin acţiunile lor violente, inculpaţii au tulburat ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti. Potrivit Mediafax, pentru patru dintre inculpaţi, respectiv Pavel Andrei Cătălin, Iancu Alin Alexandru, Iancu Robert Liviu şi Raşcov Milan Miroslav, procurorii de caz au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

Sursa: Cancan

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Anuntul procurorilor după incidentele din Piata Victoriei nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Anuntul procurorilor după incidentele din Piata Victoriei

Secretul din spatele afacerii cu pacanele. Un om din sistem a vorbit despre trucurile la care apeleaza cazinourile

A pierdut 50.000 de euro la pacanele si a ajuns dator vandut la camatari. Acum ar face orice sa scape de acest viciu.

Exerciţiu de alarmare în toată ţara: IGSU porneşte sirenele pentru testarea echipamentelor şi informarea populaţiei

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va desfăşura, de marţi până vineri, la nivel naţional, un amplu exerciţiu pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenţa sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă – PROCIV 2017.

Iohannis promulgă o lege importantă pentru victimele din Colectiv

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat astăzi legea prin care statul plăteşte tratamentul în străinătate al victimelor din Colectiv.