Utilaj Construct Vatra Dornei

Contact

Adresa: Str. Transilvaniei Nr 76, Vatra Dornei, Suceava
Telefon: 072 253 8583
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: site

Societatea UTILAJ CONSTRUCT SRL din Vatra Dornei este specializata in lucrari de amenajare a terenurilor, aductiuni de apa, terasamente, canalizari, drumuri forestiere, demolari, regularizari de rauri, precum si inchirieri de utilaje (buldoexcavatoare, escavatoare, buldozere etc.)

Inca de la infiintare, obiectivul UTILAJ CONSTRUCT SRL din Vatra Dornei de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostrii. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca la final sa prezentam lucrari de cea mai buna calitate.

Un client multumit este o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre alti clienti mai vechi. Acordam aceasta atentie fiecarui detaliu al lucrarilor noastre si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cel mai mic detaliu in executarea unei lucrari. UTILAJ CONSTRUCT SRL ofera servicii pentru autoturisme si camioane: spalatorie, schimb ulei, schimb piese auto, filtre, vulcanizare si echilibrat roti.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Utilaj Construct Vatra Dornei

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]