Service Auto Tracom Constanta

Contact

Adresa: Bloc LP1, parter, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 173A, Constanța 900419
Telefon: 0241 619 224
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Service Auto Tracom din Constanta a fost infiintat in anul 1994, fiind una dintre cele mai mari societanti din domeniul pieselor auto din Constanta, avand activitatea de comercializare a pieselor si accesoriilor sustinuta si completata de : vanzarea din stoc sau la comanda prin magazinul propriu situat in Constanta, activitatea de service auto ce se desfasoara in Sos. Tulcei.

Service Auto Tracom a devenit unul dintre cei mai remarcati furnizori de piese si servicii auto din Constanta, avand o strategie de marketing fiind calauzita de doua idei principale: inaltele standarde ale serviciilor si comercializarea acelor produse recunoscute in lumea intreaga prin calitatea ce o confera.

Service Auto Tracom ofera diverse servicii, printre acestea numarandu-se si: reparatie completa motor, diagnosticare grad de uzura, verificare compresie motoare diesel si benzina, inlocuire set reparatie, schimb de consumabile, ulei motor, filtre ulei, aer, combustibil, polen, ulei cutii de viteze inclusiv tiptronic si filtru de ulei, curele de distributie si role de curea, inclusiv curele de transmisie, placute, discuri si saboti franare, lichid de frana inclusiv la sistemele ABS/ESP, bujii, fise de bujii, capace delco, sistemul de transmisie, sistemul de directie, sistemul de evacuare, sistemul de suspensie, sistemul de climatizare, electrica(reparatii sisteme electrice si electronice, demaroare si generatoare, pompe de carburant, injectoare benzina, common-rail-uri si pompa duza inclusiv reglaje si verificari finale.

Service Auto Tracom – locul perfect pentru intretinerea autoturismului tau.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Service Auto Tracom Constanta nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Service Auto Tracom Constanta

Tractari auto Constanta ASR24

* Tractari Auto Constanta * Oferim servicii de tractari auto pe toata raza orasului Constanta si in jurul acestuia, tractari […]

Iulius Service Constanta

Iulius Service din Constanta este un service autorizat pentru aproape toate tipurile de masini. Operatii de manopera ce se pot […]