Servce Auto Chamade Botosani

Contact

Adresa: Calea Națională 41, Botoșani 710012
Telefon: 0231 534 555
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Servce Auto Chamade din Botosani este o societate cu raspundere limitata, cu capital integral privat constituita in 1994. Service Auto Chamade a avut ca afacere principala comertul cu piese auto insa ca raspuns la cerintele pietei in decembrie 2003, activitatea firmei extinzandu-se si in domeniul serviciilor, prin deschiderea unui atelier de reparatii si intretinere auto.

Service Auto Chamade s-a organizat la nivel european, fiind dotat cu utilaje performante de ultima generatie si personal calificat, atelierul de reparatii completand activitatea firmei.
Service Auto Chamade a deschis in iunie 2005 in aceeasi locatie si o sectie de tinichigerie-vopsitorie performanta, aceasta contribuind la cresterea cifrei de afaceri si a numarului de clienti ai firmei.
Service Auto Chamade a deschis deasemenea in 2008 statia de inspectie tehnica periodica si a semnat contractul de franciza cu reteaua de servicii auto europeana Automeister.

Service Auto Chamade ofera diverse servicii, printre acestea numarandu-se si: receptie directa, intretinere si reparatii mecanice, ITP, diagnoza auto, vulcanizare, reparatii si verificare sistem de franare, reparatii directie, verificare si reglare directie, reparatii si verificare sistem de suspensie, reparatii transmisie, electricitate auto, verificare si intretinere sistem de climatizare, tinichigerie auto ,vopsitorie auto.

Service Auto Chamade – cel mai bun service auto pentru masina ta

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Servce Auto Chamade Botosani nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Servce Auto Chamade Botosani

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]