Reprezentanta Honda Pitesti

Contact

Adresa: DN65B km 4+240,DN65B, Pitești 117140
Telefon: 0248 615 602
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Valahia Investemnts in calitate de dealer autorizat HONDA din anul 2004, situat in Pitesti pe DN 65 B Km 4+240 , detine dreptul de vanzare autoturisme marca HONDA, piese de schimb si accesorii auto in judetul Arges si executa lucrari de intretinere, reparatii si garantie pentru autoturismele HONDA.

Conform standardelor Honda, la sediul firmei se gaseste un showroom modern in care sunt expuse masini din toata gama Honda precum si autovehicule demonstrative, pregatite de rulare, iar consultantii de vanzari sunt permanent la dispozitia clientilor cu informatii tehnice, fise de prezentare si brosuri; si totodata un service ultramodern echipat la standarde europene, inclusiv cu sistem de diagnosticare Honda, atelier de mecanica, reparatii si vopsit caroserie.

Pe primul loc in preocuparile noastre sta dezideratul obtinerii satisfactiei clientilor nostrii atat asupra produselor Honda precum si asupra serviciilor vanzare si post vanzare.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Reprezentanta Honda Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Reprezentanta Honda Pitesti

MD Mecanic Pitesti

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul auto grupul MD Mecanic oferă produse și servicii complexe pornind de […]

Piese Auto Mioveni

Piese Auto Arges este un magazin online de piese auto, operatorii acestui magazin au o experienta in comercializarea pieselor auto […]

Karting Pitesti

Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor, semiprofesionistilor grupati in cluburi sau echipe cat si amatorilor. […]