Reprezentanta Dacia Renault Amat Pitesti

Contact

Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu 204, Pitești 110329
Telefon: 0248 223 555
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

AMAT Piteşti, dealer autorizat de către producătorii SC Automobile Dacia SA si SC RENAULT NISSAN România, cu sediul în B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 204, Piteşti, acoperă întreaga gamă de activitaţi specifice: comercializarea gamei complete de vehicule noi DACIA & RENAULT la preţuri de la producător, service în garanţie post- garanţie şi revizii tehnice, atelier tinichigerie – vopsitorie pentru orice tip de autovehicul, inspecţii tehnice periodice (ITP) pentru orice tip de autovehicul, comercializarea gamei complete de piese de schimb de origine DACIA & RENAULT, preluări vehicule de ocazie, vânzari vehicule de ocazie, contracte buy – back, servicii asistenţă rutiera, inchirieri auto.

Beneficiară a unei tehnologii moderne, evoluţia firmei este rezultatul unor serii de progrese facute de-a lungul timpului, care se traduc prin caracteristici excelente de conduită şi servicii de excepţie din domeniul vânzărilor auto si servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde.

O echipă profesionistă formată din consilieri de vânzări este permanent la dispoziţia tuturor celor dornici să afle mai multe detalii despre oricare dintre modelele Dacia şi asigură asistenţă de specialitate, atât în perioada premergătoare comercializării propriu-zise, cât şi în perioada ce urmează intocmirii documentelor necesare în scopul vânzarii.

Toate acestea au ca scop unic obţinerea satisfacţiei clientului, un obiectiv uşor de atins printr-un efort susţinut din partea intregii echipe. Serviciile de post-vânzare se concretizează în interiorul unui service modernizat şi echipat cu utilaje ce încorporează tehnică de ultimă oră, precum post de diagnosticare computerizată şi un numar de 19 elevatoare, astfel încât, unul dintre cele mai importante aspecte, perioada de programare în service şi timpul alocat reparaţiilor a fost redus în mod considerabil, pentru a putea oferi clienţilor o rezolvare cât mai promptă a oricărei solicitări. De asemenea, prin magazinul propriu al societăţii, cei care sunt deja posesorii unui model Dacia, işi pot echipa automobilul cu o mare varietate de accesorii de origine DACIA & RENAULT.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Reprezentanta Dacia Renault Amat Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Reprezentanta Dacia Renault Amat Pitesti

MD Mecanic Pitesti

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul auto grupul MD Mecanic oferă produse și servicii complexe pornind de […]

Piese Auto Mioveni

Piese Auto Arges este un magazin online de piese auto, operatorii acestui magazin au o experienta in comercializarea pieselor auto […]

Karting Pitesti

Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor, semiprofesionistilor grupati in cluburi sau echipe cat si amatorilor. […]