Polish Auto PROFESIONAL Pitesti

Contact

Adresa: Oras Pitesti, Judet Arges
Telefon: 0735 996 209
E-mail: E-mail
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

POLISH AUTO PROFESIONAL
Nu este o strategie de marketing prea des folosita in ziua de astazi, ci ascunde in spatele lui o intreaga tehnologie, creativitate si simt de raspundere menite sa confere automobilului dumneavoastra clasificarea in elita auto, comparativ cu celelalte “colege” de semafor.

Pe piata din Romania, datorita aparitiei unui numar destul de mare de spalatorii auto care se lauda cu cuvantul si operatiunea de polishare, aceasta activitate si-a pierdut in timp eficienta.

Folosind scule si materiale ieftine, nu se pot obtine niciodata rezultate bune, oricata bunavointa ar avea baiatul care se ocupa de treaba asta.

Primul si cel mai important pas este verficarea si diagnosticarea corecta a starii actuale, zgarieturi si profunzimea acestora, eventuale infundari in caroserie si actiunea mai mult sau mai pregnanta a ruginii, detalii care sa conduca la alegerea optima a sculelor si materialelor necesare.

De aceea, am investit permanent in aparatura de ultima generatie, incepand cu aspiratoare dotate cu 4 motoare, vaporizator, extractor cu aer fierbinte, aparate profesionale de slefuit, perii si tampoane speciale, masini speciale de tuns plusurile si pielea intoarsa.

Produsele chimice folosite nu reprezinta un singur brand, ci o intreaga gama obtinuta de la un portofoliu larg de furnizori cu vechime relevanta pe aceasta piata.

Filozofia privind produsele chimice pe care le folosim este pe cat de simpla, pe atat de eficienta si anume, folosim produsul numai pentru destinatia pentru care a fost conceput. Samponul de canapele si scaune, doar pentru canapele si scaune, curatitorul de geam sau parbriz, numai pentru geamuri si parbrize, samponul de extractor, doar pentru extractoare.

O atentie deosebita acordam jantelor, data fiind importanta majora pe care o are simpla privire catre orice masina care se vrea a fi deosebita, dar si faptului ca acestea sunt probabil cele mai expuse parti care compun masina ta, datorita soselelor groaznice pe care sunt nevoite sa ruleze.

Va voi prezenta in cele ce urmeaza cele mai importante actiuni la care este supusa masina dumneavoastra, si cu care m-am confruntat de-a lungul timpului, si operatiunile pe care le fac pentru obtinerea unor rezultate impecabile in materie de polish si detailing. Precizez ca gratie experientei de peste 17 ani in tipurile de vopsele sau tehnici de slefuire si detailing interior, vehiculul dumneavoastra nu va face obiectul niciunei metode de testare sau incercare, asa cum se intampla in alte locuri.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Polish Auto PROFESIONAL Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Polish Auto PROFESIONAL Pitesti

MD Mecanic Pitesti

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul auto grupul MD Mecanic oferă produse și servicii complexe pornind de […]

Piese Auto Mioveni

Piese Auto Arges este un magazin online de piese auto, operatorii acestui magazin au o experienta in comercializarea pieselor auto […]

Karting Pitesti

Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor, semiprofesionistilor grupati in cluburi sau echipe cat si amatorilor. […]