Pit Stop Pitesti

Contact

Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu 210, Pitești
Telefon: 0348 730 800
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: Tractari Auto Pitesti
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pentru cei care manifestă o grijă specială faţă de autoturismul propriu, PIT-STOP MUNTENIA oferă servicii complete şi facilităţi pentru a asigura confortul şi siguranţa necesară în efectuarea formalităţilor şi reparaţiilor.

Operaţiunile de reparaţii şi întreţinere sunt realizate de personal specializat şi cu experienţă în domeniu, astfel încât sunt la un înalt nivel calitativ. Dotările tehnice de ultimă generaţie permit realizarea de intervenţii la sistemele de propulsie, alimentare, transmisie, direcţie, suspensie, climatizare, de asemenea reparaţii mecanice, electrice.

Service-ul auto si totodata si vulcanizare vă propune prin atelierul său din PITEŞTI, dotat cu utilaje moderne, servicii profesionale de reparaţii auto în următoarele domenii:
Trăim într-o lume dominată de rutină şi producţie de serie. Noi, echipa de meseriaşi a service-ului PIT-STOP , vă oferim şansa să vă faceţi remarcat atât pe şosele cât şi în competiţiile sportive automobilistice prin transformarea unor maşini de serie banale în modele unicat, ce se remarcă prin calitate, performanţă şi un design rafinat. Oferim pentru toate mărcile de autoturisme şi autoutilitare următoarele servicii:

– reglarea direcţiei (geometrie roti)
– revizie tehnică
– diagnosticarea electronică (tester)
– testări, reglări motoare
– reparaţii mecanice
– reparaţii electrice
– testarea şi reglarea sistemului de frânare
– încărcare aer condiţionat
– comercializare şi montare powertuning
– comercializare şi echilibrare anvelope
-montat, demontat anvelope;În unitatea noastră Service Roti / Vulcanizare auto asigurăm montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete şi 4×4.
-îndreptat şi roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tablă sau oţel; În urma impactului cu borduri sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta suferă deformări de la forma ei iniţială conducând la dezechilibrarea roţii. Continuarea cu această roata va conduce, în mod cert, la uzura neuniformă a anvelopei şi la scurtarea vieţii acesteia.
Recomandăm astfel să se realizeze operaţia de îndreptat jante periodic sau imediat ce apar “bătăi” sau “vibraţii ale volanului”, într-un Service Roţi / Vulcanizare auto ce dispune de dotările tehnice necesare . Sunt aceleaşi fenomene care ar trebui să vă atragă atenţia că trebuie să vă echilibraţi roţile. În mod normal operaţia de îndreptat a jantei este premergătoare echilibrării în sine.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Pit Stop Pitesti

MD Mecanic Pitesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul auto grupul MD […]

Piese Auto Mioveni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Piese Auto Arges este un magazin online de piese auto, operatorii acestui […]

Karting Pitesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor, semiprofesionistilor […]