Piese Auto Mioveni

Contact

Adresa: Bd. Dacia Bl. P22, Sc. B, Mioveni 115400
Telefon: 0744 369 059
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Piese Auto Arges este un magazin online de piese auto, operatorii acestui magazin au o experienta in comercializarea pieselor auto de peste 19 ani, fiind disponibili telefonic la numarul 0744 369 059 sau direct pe site la sectiunea “Consultanta online” pentru a va ajuta sa faceti alegerea perfecta pentru autoturismul dumneavoastra.

Piese Auto Arges are o stransa colaborare cu SC AMAT SA si SC CONEX DISTRIBUTION SA, acesta fiind unul dintre motivele pentru care magazinul www.pieseautoarges.ro pune la dispozitia clientiilor sai piese auto de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.

Magazinul online www.pieseautoarges.ro dispune de un stoc de peste 10.000 de piese auto pentru Logan in Mioveni, iar produsele solicitate care nu se afla pe stoc vor fi livrate in 24h de la cofirmarea comenzii. Magazinul este localizat in Mioveni, judetul Arges, orasul in care se fabrica piesele auto pentru Logan, ceea ce constituie un alt factor pentru care preturile noastre sunt printre cele mai mici de pe piata.

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.pieseautoarges.ro va fi preluata de un operator specializat, iar dupa prelucrarea acesteia veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Acordam o foarte mare atentie potentialilor nostri clienti, primim si analizam orice cerere, apreciere sau reclamatie fiind caracterizati prin seriozitate si promtitudine.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Piese Auto Mioveni nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Piese Auto Mioveni

MD Mecanic Pitesti

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul auto grupul MD Mecanic oferă produse și servicii complexe pornind de […]

Karting Pitesti

Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor, semiprofesionistilor grupati in cluburi sau echipe cat si amatorilor. […]

Reprezentanta Citroen Pitesti

Citroen, constructorul auto francez, parte a grupului PSA Peugeot Citroën, isi are reprezentana locala in Pitesti prin Cartec Trade. Citroen […]