Optimal Auto Arad

Contact

Adresa: Calea Radnei 215, Arad 310000
Telefon: 0737 354 358
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Optimal Auto Arad va ofera servicii de calitate in domeniul auto, compania respectiva fiind ceea ce cautati. Optimal Auto Arad va ofera respectivele servicii la cele mai avantajoase preturi, nefiind doar o simpla statie de intretinere a autovehiculelor.

Optimal Auto Arad beneficiaza de o experienta acumulata in timp de specialisti in domeniul service auto, astfel incat puteti beneficia de o gama complexa de servicii precum: reparatii mecanice, schimb de ulei si filtre, servicii privind reglarea unghiului de fuga, servicii vizand partea electrica a autoturismelor, diagnoza auto, service clima, servicii de vulcanizare.

Optimal Auto Arad ofera centru de servicii universale, ce poate repara toate marcile de autoturisme, indiferent de anul de fabricatie, experti ce au cel mai intal nivel de calificare si ofeta cea mai completa lista de servicii (tehnic si reparatii auto), auto service-ul ce executa reparatii la mecanismul de directie al autovehiculelor moderne, a sistemului de franare, sistemul de injectie, suspensie, directie, revizii periodice, inlocuire filtre uleiuri, inlocuire ambreiaj, reparatii cutii vieza, electrica auto, reparatii intretinere clima auto, distributie, diagnoza, servodirectie, unghi de fuga(reglaj geometrie, directie), in plus fata de serviciile enumerate mai sus se poate efectua si diagnosticare ce este efectuata cu cele mai moderne echipamente.

Optimal Auto – profesionist in reparatii auto!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Optimal Auto Arad nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Optimal Auto Arad

Auto Service International 2005 Arad

Service-ul nostru reprezinta solutia perfecta pentru un service auto complet. Ca urmare a unei experiente importante in domeniul auto, echipa […]