EuroGroup Hyundai Craiova

Contact

Adresa: Str. Aeroportului, Nr. 280, drumul Metro-Carcea, la 800 m de DN 65, Craiova - Judetul Dolj
Telefon: 0251 466 644
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: site

SC EURO GROUP SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2004, avand ca obiect de activitate comertul cu piese si accesorii auto.

Din dorinta de a oferi raspuns la toate solicitarile clientilor nostri, in anul 2009, compania noastra a hotarat deschiderea unui service auto.

In anul 2012, societatea noastra a incheiat angajamentul cu Hyundai Auto Romania privind realizarea proiectului pentru complexul Hyundai 3S din Craiova, destinat activitatii de distributie si service. In prezent, suntem distribuitor si reparator autorizat Hyundai Auto Romania.

Service-ul Euro Group dispune de personal calificat si este dotat cu aparate si instalatii specializate pentru fiecare operatie, fiind autorizat RAR pentru reparatia majoritatii autovehiculelor autohtone si straine.
Utilizam scule omologate si piese de schimb de origine certificata. In prezent, dispunem de stocuri de piese, de la elemente uzuale de caroserie si mecanica pana la elemente speciale. De asemenea, dotarea unitatii service a fost completata cu o statie ITP autorizata RAR si o spalatorie auto.

Euro Group Service asigura servicii de calitate in domeniile mecanica, tinichigerie, vopsitorie, electrica, tractari auto.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de EuroGroup Hyundai Craiova

Tractari auto Braila ASR24

* Tractari Auto Braila* Oferim servicii de tractari auto pe toata raza orasului Braila si in jurul acestuia, tractari autovehicule […]

Tractari auto Constanta ASR24

* Tractari Auto Constanta * Oferim servicii de tractari auto pe toata raza orasului Constanta si in jurul acestuia, tractari […]

Tractari auto Galati ASR24

* Tractari Auto Galati * Oferim servicii de tractari auto pe toata raza orasului Galati si in jurul acestuia, tractari […]