Daperom Pitesti

Contact

Adresa: Strada Târgul din Vale 3A, Pitești 110040
Telefon: 0248 221 550
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Daperom este comerciant autorizat al intregii game auto Dacia. Daperom ofera service auto autorizat pentru autoturismele Dacia. Venind in serviciul tuturor potentialilor clienti Daperom Grup ofera si autovechicule de ocazie la preturi avantajoase. Daperom Grup va asteapta in showroom-ul sau in fiecare zi pentru a putea vedea gama larga de produse comercializate.

DAPEROM este un important distribuitor de piese de schimb DACIA de origine, fiind cotat printre cei mai performanti parteneri ai marcii DACIA-RENAULT.
Service Pitesti Daperom detine o experienta de 15 ani in reparatii auto dar si 15 ani de comercializarea pieselor auto prin personal calificat si profesionist.
Activitatea in service-ul auto DAPEROM GRUP AUTO, este autorizata si certificata de Registrul Auto Roman.

Serviciile oferite de Service Pitesti Daperom includ tot ce inseamna reparatii si intretinere auto , motoare , mecanica , electricitate , electronica, roti , tinichigerie, vopsitorie, instalari alarme , montaj sisteme audio, multimedia, portbagaje plafon senzori de parcare.

Piesele distribuite de DAPEROM sunt controlate 100% de catre fabricant, iar ambalajul original, conceput pentru a reflecta imaginea de marca, permite clientilor sa evite achizitionarea de piese si componente contrafacute, de calitate necorespunzatoare, sau periculoase pentru siguranta circulatiei.

Service Daperom detine autorizatie de functionare ca state ITP Pitesti si functioneaza ca Inspector autorizat de control ITP Pitesti.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Daperom Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Daperom Pitesti

MD Mecanic Pitesti

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul auto grupul MD Mecanic oferă produse și servicii complexe pornind de […]

Piese Auto Mioveni

Piese Auto Arges este un magazin online de piese auto, operatorii acestui magazin au o experienta in comercializarea pieselor auto […]

Karting Pitesti

Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor, semiprofesionistilor grupati in cluburi sau echipe cat si amatorilor. […]