Prim Top Pitesti

Contact

Adresa: Bd.Nicolae Balcescu, Nr. 92, Pitesti
Telefon: 0724 970 678 / 0765 751 943
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Pinum Doors and Windows este un concept nou, modern, creat special pentru a veni în întâmpinarea clientiilor sai; sunt preocupati de design, arhitectura si calitate. Produsele noastre pot satisface pretentiile celor mai sofisticati clienti.

Pinum Doors and Windows vine în înmtâmpinarea dumneavoastra oferindu-va servicii complete si personalizate de consultanta în alegerea modelelor si finisajelor pentru usi si ferestre. Pentru orice informatii sau nelamuriri, consultantii nostri va stau alaturi pe toata perioada colaborarii.
Rezistenta la umezeala, izolatia impecabila si rezistenta în timp situeaza astazi aceste usi în topul preferintelor utilizatorilor.

Usile si ferestrele PINUM îmbina la superlativ naturaletea lemnului cu liniile moderne de proiectare. Caracteristicilor superioare ale usilor si ferestrelor PINUM li se adauga liniile estetice moderne si actuale, scotând la iveala noua generatie de usi rezistente, cu un bun comportament de-alungul anilor si cu un design adaptat cerintelor actuale. PINUM considera calitatea si rezistenta în timp un standard si prezinta o gama bogata de variante din punct de vedere al gustului si esteticii.
Linia clasica de produse foloseste îmbinari simple si elegante de materiale si finisaje de o calitate superioara si ofera posibilitati variate de adaptare în designul ambiental. Este o linie de usi personalizabile fabricate cu tehnologii inovatoare si materiale alternative care se integreaza perfect în designul interior din zilele noastre. Acestora li se adauga linia de usi blindate cu un înalt grad de siguranta, usile glisante de aluminiu si sticla, complet personalizabile din punctul de vedere al dimensiunilor si al sticlei, precum si ferestrele din lemn, lemn cu aluminiu, dar si noua linie de ferestre numai din aluminiu.

PINUM : , armonioasa cu mediul, usor de întretinut, fono si termo rezistenta, îsi ocupa locul atât în spatii individuale cât si publice prin incomparabilele variante de culori si modele.

AVANTAJELE PINUM

– rezistenta la zgâriere ;
– nu se decoloreaza;
– izolatie termica;
– se curata foarte usor;
– rezistenta la deformare;
– izolatie fonica;
– rezistenta la umezeala;
– rezistenta la flacara;
– montaj rapid.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Prim Top Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Prim Top Pitesti

Costume la Comanda Pitesti

Costume la comanda – productie romaneasca, compozitie 40 – 60 – 80% lana (bumbac), costume de nunta botezuri si diferite […]

Amon Flowers Pitesti

Am pornit la drum din dragoste pentru flori si cu dorinta de a ne exprima aceasta pasiune. Depozitul de flori […]

Carmangerie Rehoma Pitesti

Carmangerie Pitesti Produse Naturale fara E-uri in Pitesti oferite prin Rehoma va garanteaza naturaletea produselor noastre. Carmangeria Rehoma vine in […]