Porterom Alba Iulia

Contact

Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 107, ALba Iulia - Judetul Alba
Telefon: 0258 810 578 / 0258 814 596
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Porterom Alba Iulia, infiintata in 1997, este o societate cu capital privat 100% romanesc, avand ca actionar majoritar pe Daian Vasile, activitatea principala a firmei fiind producerea si comercializarea de termopane din PVC si Aluminiu, utilizand profilele Trocal Germania.

Porterom are experienta in productia de tamplarie PVC si aluminiu de cea mai buna calitate, situand firma pe primul loc la nivelul judetului Alba, in topul producatorilor de termopane.
Porterom are sediul si fabrica de termopane situate in Alba Iulia, insa Porterom este un brand national, fapt ce a determinat numeroase persoane din intreaga tara sa apeleze la serviciile firmei, societatea fiind astfel intr-o continua dezvoltare, lucru datorat multitudinii de cereri si realizarii unor mari investitii in domeniul de activitate.

Produsele oferite de Porterom sunt urmatoarele: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele rulou, usi rezidentiale, usi industriale.
Porterom Alba Iulia – termopane de cea mai buna calitate!

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Porterom Alba Iulia nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Porterom Alba Iulia

REPSOL AUTO TIMISOARA

Dotarile tehnice, fiind cele mai moderne, ale Repsol Service dintre care: elevatoare , rampe , aparate de masura si control, […]