Farmex Bucuresti

Contact

Adresa: Drumul Potcoavei 30, Voluntari 077190
Telefon: 0212 308 086
E-mail: E-mail
Facebook: indisponibil
Site Web: site

SC FARMEX COMPANY SRL este o companie romaneasca producatoare de medicamente de uz uman, forme farmaceutice solide unidoza, capsule si comprimate, comprimate filmate, antibiotice ß-lactamice si suplimente nutritive. Echipa FARMEX COMPANY este o echipa tanara, orientata spre rezultate pozitive, si eficienta, cu inalte standarde de calitate. Performanta companiei a fost sustinuta prin efortul, talentul si dedicarea continua a celor care formeaza echipa FARMEX COMPANY, dar in centrul activitatii noastre s- a aflat mereu pacientul si starea de bine a acestuia.

Compania este renumita prin promptitudine, seriozitate, excelent raport calitate/pret, dar mai ales grija fata de pacienti, concretizata prin realizarea unor produse medicamentoase de inalta calitate. Partenerii nostri in realizarea acestui obiectiv sunt profesionistii din domeniul sanatatii (medici farmacisti, dentisti, asistenti medicali si de farmacie), iar stransa colaborare cu acestia asigura atingerea obiectivelor propuse: cresterea calitatii vietii pacientului, asigurarea unui act medical de inalta performanta si in final contributie la imbunatatirea starii de sanatate a populatiei.

SC Farmex Company SRL, ca detinator al autorizatiei de punere pe piata isi asuma in mod activ responsabilitatea pentru siguranta si eficacitatea medicamentelor din portofoliu, prin colectarea tuturor informatiilor despre evenimentele/reactiile adverse experimentate de consumator, evaluarea, transmiterea catre autoritatiile Competente si aplicarea masurilor ce se impun.

Pentru realizarea tuturor acestor activitati compania a dezvoltat Sistemul de Farmacovigilenta cu rol in coordonarea si urmarirea tuturor problemelor de siguranta legate de medicamentele din portofoliu.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Farmex Bucuresti

Diana Imob Bucuresti

S.C. Diana Imob S.R.L. a luat fiinta in anul 2004 in Bucuresti, este formata dintr-o echipa tanara de constructori cu […]