Dinastia Lux Pitesti

Contact

Adresa: Str. Nicolae Dobrin, Nr. 35, Pitesti
Telefon: 0749 330 602
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Agentia de pompe funebre Dinastia Lux din Pitesti, o lista cu agentii de pompe funebre din Pitesti. O agentie care beneficiaza de o vasta experienta in domeniu fapt dovedit prin calitatea si profesionalismul oferite fiecarui client.

Dinastia Lux va ofera transporturi funerare la cele mai inalte standarde de calitate, dispunand in permanenta de un parc de auto funebre de ultima generatie, oferind transport funebru in maxim 24-48 de ore catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Russia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala ( orice tara), Canada, SUA, America Latina, Australia.

Agentia Dinastia Lux ofera servicii de transport funerar via avion de la sau catre orice destinatie in lume, serviciu posibil datorita logisticii de care dispune, si oferit cu grad ridicat de profesionalism la preturi competitive.

Dinastia Lux pune la dispozitia dumneavoastra peste 80 modele de sicrie, 10 modele capace frigorifice si 10 masini funerare din care va puteti alege. Agentia ofera non stop servicii de conslutalta gratuita cu privire la procedurile care trebuiesc urmate in organizarea unui eveniment funerar.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Dinastia Lux Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Dinastia Lux Pitesti

Costume la Comanda Pitesti

Costume la comanda – productie romaneasca, compozitie 40 – 60 – 80% lana (bumbac), costume de nunta botezuri si diferite […]

Amon Flowers Pitesti

Am pornit la drum din dragoste pentru flori si cu dorinta de a ne exprima aceasta pasiune. Depozitul de flori […]

Carmangerie Rehoma Pitesti

Carmangerie Pitesti Produse Naturale fara E-uri in Pitesti oferite prin Rehoma va garanteaza naturaletea produselor noastre. Carmangeria Rehoma vine in […]