Dia Delmar Pitesti

Contact

Adresa: Str. Dobrogeanu Gherea, Nr. 1 (intrare Real), Pitesti - Judetul Arges
Telefon: 0248 281 828
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Sisteme complete de acoperisuri oferite de DIA DELMAR CONSTRUCT, tigla metalica pentru acoperis, accesorii pentru acoperisul casei dumneavoastra, elemente tinichigerie – jgheaburi si burlane, executari sarpante si dulgherie toate printr-un singur distribuitor DIA DELMAR.

Firma noastra este specializata in montaj si dimensionarea acoperisurilor, cu o bogata experienta in domeniul constructiilor si un vast portofoliu de clienti. Tigla matalica folosita in ansamblurile sistemelor de acoperisuri este net calitativa si superioara oricarui alt produs existent pe piata in acest moment. Tigla metalica este caracterizata prin greutatea mica, 5kg/mp2, durabilitate crescuta in timp – cu o durata de viata de 30 ani, costuri de montaj si intretinere mici, dispune de o gama larga de culori in comparatie cu alte sisteme de acoperisuri (ceramica, beton, etc.), acesti factori fac din tigla metalica comercializata de Dia DELMAR o solutie fiabila si ieftina fata de alte sisteme de acoperisuri. Tipul de tigla metalica folosita in ansamblurile sistemelor de acoperisuri este Lindab, bine cunoscuta in domeniul acoperisurilor, tigla tip lindab la preturi promotionale si transport gratuit.

Sistemele de invelitori executate de Dia DELMAR sunt renumite pentru rezistenta lor in timp, durabilitatea in fata intemperiilor, costurile totale foarte mici ale executiilor.

Sistemele de invelitori pentru locuinte rezidentiale, spatii industriale, blocuri de locuinte, sunt formate din tabla tiglata, elemente de tinichigerie precum coame, laterale, sort de jgheab, dolii, parazapezi; accesorii precum – suruburi autoforante cu saiba de cauciuc colorata, ferestre de mansarda cu folii anti-condens, bureti profilati etansare, sisteme fluviale de scurgere, structuri lemn acoperis.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Dia Delmar Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Dia Delmar Pitesti

Costume la Comanda Pitesti

Costume la comanda – productie romaneasca, compozitie 40 – 60 – 80% lana (bumbac), costume de nunta botezuri si diferite […]

Amon Flowers Pitesti

Am pornit la drum din dragoste pentru flori si cu dorinta de a ne exprima aceasta pasiune. Depozitul de flori […]

Carmangerie Rehoma Pitesti

Carmangerie Pitesti Produse Naturale fara E-uri in Pitesti oferite prin Rehoma va garanteaza naturaletea produselor noastre. Carmangeria Rehoma vine in […]