Costume la Comanda Pitesti

Contact

Adresa: Complex Comercial John - magazinul nr. 23, parter, Bvd. Nicolae Balcescu Nr. 106, Pitesti - Judetul Arges
Telefon: 0761 995 880 / 0751 971 512
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Costume la comanda – productie romaneasca, compozitie 40 – 60 – 80% lana (bumbac), costume de nunta botezuri si diferite evenimente si ocazii. Magazinul comercializeaza peste 600 costume, minim 20 modele, o gama variata de modele pentru vara – toamna – iarna. Paltaloni normali de costume, fara pense, paltaloni tip sport, comercializare paltaloni tip pana. Magazinul vinde si sacouri tip raiat, tip catifea, tip stofa, diferite modele, cambrate.

Magazinul de Costume la Comanda pune la dispozitie si camasi de diferite modele, pentru ginere, cambrate, cambrate normale, clasice-normale, pentru nunti si botezuri, camasi tip sport si alte diferite ocazii. Vestele de ocazie sunt din cele mai bune materiale si, purtate, vor atrage priviri la nunti, botezuri si alte diferite ocazii si evenimente. Pentru a completa un costum, cravata este esentiala si comercializam cravate clasice, normale, cravate inguste, cravate scurte, pentru ocazii speciale, nunti normale.

Magazinul de Costume la Comanda s-a deschis inca din 1998 si a devenit in scurt timp, de la inaugurare, un lider in productia si vanzare de costume. Produsele comercializate sunt 100% romanesti. Magazinul executa comenzi la producator, diferite modele din magazin sau la cerere.
Magazinul de costume la comanda este amplasat in cadrul complexului comercial John, din Bulevardul Nicolae Balcescu nr.106, magazinul cu numarul 23 – situat pe gangul principal, parter.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Costume la Comanda Pitesti nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Costume la Comanda Pitesti

Amon Flowers Pitesti

Am pornit la drum din dragoste pentru flori si cu dorinta de a ne exprima aceasta pasiune. Depozitul de flori […]

Carmangerie Rehoma Pitesti

Carmangerie Pitesti Produse Naturale fara E-uri in Pitesti oferite prin Rehoma va garanteaza naturaletea produselor noastre. Carmangeria Rehoma vine in […]

Conflor Curtea de Arges

Societatea S.C. CONFLOR S.R.L. este o societate cu capital, infiintata in anul 1991 si are ca obiectiv principal de activitate […]