Carmangerie Rehoma Pitesti

Contact

Adresa: B-dul Nicolae Balcescu nr. 99, Cartier Nord, Pitesti - Judetul Arges
Telefon: 0248 221 100
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Carmangerie Pitesti Produse Naturale fara E-uri in Pitesti oferite prin Rehoma va garanteaza naturaletea produselor noastre. Carmangeria Rehoma vine in intampinarea Pitestenilor si nu numai, cu preparate din carne naturala 100%, la fel ca in anii 50, respectand cu strictete retetele orginale.

Pe plan local, Carmangeria Rehoma, este una din putinele , poate si singura, care se mandreste cu produsele sale naturale ce contin numai componente naturale precum carne, condimente naturale si sare.

Gratie experientei acumulate in timp, Rehoma imbina produsele traditionale cu inalta calitate de productie moderna. Produsele de carmangerie sunt afumate cu lemne dar oferim si produse neafumate pentru copii, la comanda.

Gama de produse pusa la dispozitie de Carmangeria Rehoma Pitesti este foarte bogata si variata iar aceasta cuprinde elemente ca: muschi tiganesc, muschi file, pastrama, toba, lebar, cremvursti, pate de ficat, salamuri, parizer. Muschiul tiganesc produs de Cramangeria Rehoma alaturi de Pastrama Carmangeriei Rehoma si Salamurile Carmangeriei Rehoma ofera cel mai bun gust posibil fiind creeate cu strictete si cu devotament pentru traditie si naturalete.

Alaturi de astfel de produse tipice unei carmangerii, Rehoma ofera si mancare gatita, traditionala, precum sarmale romanesti, snitele, drob romanesc.
De asemenea pe langa aceste produse putem executa, la comanda, si produse dietetice.

Astfel va invitam sa incercati produsele carmangeriei Rehoma pentru a va demonstra naturaletea acestora.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Locatii in apropiere de Carmangerie Rehoma Pitesti

Costume la Comanda Pitesti

Costume la comanda – productie romaneasca, compozitie 40 – 60 – 80% lana (bumbac), costume de nunta botezuri si diferite […]

Amon Flowers Pitesti

Am pornit la drum din dragoste pentru flori si cu dorinta de a ne exprima aceasta pasiune. Depozitul de flori […]

Conflor Curtea de Arges

Societatea S.C. CONFLOR S.R.L. este o societate cu capital, infiintata in anul 1991 si are ca obiectiv principal de activitate […]