Bermo Arad

Contact

Adresa: Barajul Vidraru, Capataneni, Cod poştal: 117041
Telefon: 0744 658 398
E-mail: indisponibil
Facebook: indisponibil
Site Web: indisponibil

Bermo Arad a fost fondata in 2004, fiind un jucator important al segmentului rezidential premium, finalizand vile si apartamente noi spatioase si comfortabile, in cladiri ce ofera un standard ridicat al locuirii.
Bermo Arad demonstreaza ca este un dezvoltator imobiliar ce duce la bun sfarsit, cu succes, ceea ce incepe, prin proiectele sale finalizate.

Bermo Arad ofera siguranta, intimitatea si confortul ce s-au transformat din simple enunturi in valori certe oferite clientilor sai. Bermo Arad demonstreaza ca dupa 7 ani de activitate aceeasi seriozitate si capacitate de a construi proiecte de calitate si de a finaliza ceea ce isi propune.

Bermo Arad ofera servicii de proiectare, design interior sau exterior, furnizate de specialistii cu care colaboreaza si care au experienta dovedita de finalizarea ansamblurilor rezidentiale de vile, fiind un dezvoltator dinamic si serios, dumneavoastra beneficiind nu doar de satisfactia de a locui sau de a investi intr-un imobil de calitate ci si de serviciile premium oferite de echipa Bermo din Arad.

Bermo Arad – locuinte high class.

0 Scor (0 voturi)
Nota0
Persoane care discuta... Lasa un review
Sorteaza:

Fi primul care lasa un review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Bermo Arad nu dispune de serviciul Tur Virtual 3D

Locatii in apropiere de Bermo Arad

Hotel Yaky Center Pitesti

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru […]