Mai multe asociaţii cer Parchetului să redeaschidă cazul lui Ionuţ Anghel, băiatul ucis de câini, după ce tatăl său a făcut declaraţii contradictorii.

Ipoteza deshumării lui Ionuţ a apărut în contextul declaraţiilor contradictorii date de Valentin Anghel, tatăl băiatului, care în urmă cu doua zile a anunţat pe un post de televiziune că nu a primit nici un ban din partea patronul firmei care deţine terenul pe care a avut loc tragedia.

A doua zi, acelaşi post de televiziune a prezentat documente conform cărora suma de 1,6 milioane de euro a fost virată în contul executorului judecătoresc angajat de familia Anghel. Tatăl lui Ionuţ a revenit şi a recunoscut că a primit acesti bani, invocând o neînţelegere legată de felul în care s-a exprimat în ziua respectiva. După această întâmplare, potrivit stirilekanald, militanţii pentru drepturile animalelor au concluzionat că Valentin Anghel nu este un om sincer şi că ar fi putut să mintă în legătură cu identitatea băiatului, care în momentul în care a fost găsit era desfigurat de colţii animalelor.

Ei solicita o analiză ADN prin care să se confirme identitatea lui Ionut.

Sursa: Cancan