Un incident petrecut în plină stradă a strâns zeci de spectatori, după ce 11 poliţişti au luat cu forţa o femeie, care  trecuse pe roşu. Toată întâmplarea a avut loc în Piaţa Unirii din Bucureşti, cu câteva zile în urmă, dar a ieşit la iveală odată cu publicarea imaginilor pe Internet.

 

 

Femeia a fost înconjurată de mai mulţi poliţişti, care încearcau să o încătuşeze şi să o bage pe aceasta în maşina de poliţie, numindu-i continuu ‘’criminalilor!’’. Poliţiştii susţin că participau la o acţiune, moment în care au văzut-o pe femeie că a trecut neregulamentar pe culoarea roşie a semaforului, au oprit-o, i-au cerut să se legitimeze, însă aceasta a refuzat să-şi arate actele şi a devenit din ce în ce mai agresivă.

’Las-o, bă, c-o omorâţi/ Nu vedeţi că-i amărâtă, alerga şi ea acasă’’, sunt câteva dintre strigătele oamenilor, care au sărit în apărarea femeiei.

Oamenii legii povestesc că femeia a început să îi lovească pe doi dintre ei, moment în care au chemat întăriri. Poliţiştii susţin că femeia avea tulburări psihice şi a fost condusă la o unitate spitalicească. Aceasta a fost amendată cu 400 de lei.

 

Sursa: Cancan