Cristian Boureanu a povestit cu lacrimi in ochi adevarul despre relatia pe care o are cu fiica sa de 15 ani, Ioana. In urma scandalului monstru care a acaparat prima pagina a ziarelor in ultimele zile, politicianul a facut marturisiri a care nimeni nu s-ar fi asteptat. Se pare ca Ioana ar fi dat in propria sa mama cu pumnii si picioarele.


„In 12 ani au fost perioade in care copilul a locuit la ea si s-a dus de la primul din clasa sau primii trei la note de trei si cinci. Cred ca sotia are alte standarde si nu o intereseaza. Cred ca incepe sa devina indivioasa ca Ioana face lucruri pe care ea la varsta ei nu le putea face, iar faptul ca fosta sotie a fugit de acasa si a dormit pe sub poduri in Italia, vad ca n-o dranjeaza ca Ioana este pe care sa faca aceste lucruri. Ioana stie aceste lucruri.

Eu personal am reinscris-o pe Irina la scoala in clasa a 12-a. Nu vi se pare ciudat ca exista inregistrari facute profesionist in care vocea copilului nu se aude? Un copil care nu este multumit de relatia cu tatal sau nu sta timp de 8 luni exclusiv cu mine si termina plima din liceu. Astazi copilul isi doreste altceva. Mi-a spus foarte clar ca nu e multumita ca sunt prea sever.

Eu stiu ca copilul a tipat si a dat in mama. Acum doi ani, in noiembrie 2013, mama m-a sunat plangand. Copilul a fugit de acasa dand cu mainile si cu picioarele in ea si s-a refugiat la bunica. Eu sunt cel care a repus-o pe roti”, a declarat Cristian Boureanu pentru „Teo Show”.

 

Sursa: Cancan