Un poliţist s-a trezit că este muşcat de către un şofer pe care îl oprise în trafic, şi pe care urma să îl amendeze, iar întreg episodul s-a produs în Vrancea.

Mai exact, un tânăr şofer de 28 de ani din localitatea Mărtineşti, a fost prins că circula prin Focşani fără să aibă cuplată centura de siguranţă. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar în clipa în care a fost observat de către un om al legii, şoferul a fost tras pe dreapta. Doar că, atunci când se pregătea să îi scrie procesul verbal, bărbatul a început să îl înjure şi să îl ameninţe pe agentul de la rutieră. Mai mult, pentru că devenea agresiv, poliţistul a încercat să îl încătuşeze, iar atunci bărbatul l-a prins de braţ şi l-a muşcat pe omul legii.

„Poliţiştii i-au solicitat tânărului să se liniştească şi să aibă o atitudine civilizată, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la încătuşarea şi conducerea sa la sediul Poliţiei Municipiului Focşani. În timp ce se proceda la încătuşarea sa, tânărul l-a muşcat de antebraţul stâng pe unul dintre cei doi agenţi de poliţie rutieră, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate“, se arată în comunicatul de presă remi se către autorităţi.

 

Sursa: Cancan